Spion fara voie

Nota IMDB5.1/10

 • Film + Spion fara voie la Film + - difuzare marți, 19 aprilie

  Spion fara voie

  Spion fara voie » Marti, 19 aprilie 2022, 13:20

  (If Looks Could Kill) 88 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  actori Spion fara voie : Richard Grieco Linda Hunt Gabrielle Anwar Geraldine James Roger Rees
  costume Spion fara voie : Mary E. McLeod
  monteur Spion fara voie : John F. Link
  regizor Spion fara voie : William Dear
  operator Spion fara voie : Douglas Milsome
  producator Spion fara voie : David Foster
  scenarist Spion fara voie : Darren Star
  scriitor Spion fara voie : Fred Dekker

  Michael Corben rateaza absolvirea din cauza francezei. Pentru a fi promovat profesorii il obliga sa mearga in Franta cu cei mai tari studenti la franceza. Michael se conformeaza, dar pe la jumatatea zborului spre tara lui Descartes incepe nebunia.

  Chipesul cantaret Richard Grieco il cam ia peste picior pe faimosul James Bond in aceasta comedie exploziva, care a adus incasari de aproape 8 milioane de dolari la data aparitiei.
  Grieco este Michael Corben, un student care din cauza francezei rateaza absolvirea. Pentru a fi promovat, profesorii il obliga sa mearga in Franta cu cei mai tari studenti la franceza. De voie de nevoie, Michael se conformeaza, dar pe la jumatatea zborului spre tara lui Descartes se porneste nebunia. In avion se mai afla un pasager cu acelasi nume ca al sau, nimeni altul decat un spion britanic de talie internationala. Cand acesta este ucis, zapacitul student este luat drept spion si luat pe sus pe aeroportul din Paris de doi agenti ai Serviciilor Secrete Britanice. Datorita falsei identitati care i-a fost atribuita, Michael este implicat intr-un paienjenis de intrigi internationale, in spatele carora se ascund milioane de dolari si crime. Luat drept spion, Michael se trezeste intr-un Porsche ultimul racnet, imbracat in niste toale mortale si dotat cu cele mai incredibile arme. Dupa ce se dezmeticeste, Michael isi da seama ca este prins in mijocul unei uneltiri demente. Infamul Augustus Steranko (Roger Rees) si ajutorul sau, diabolica Ilsa Grunt (Linda Hunt) vor sa dobandeasca monopolul financiar asupra Pamantului.
  Cand isi da seama ca are misiunea de a salva lumea de la aplicarea acestui plan malefic, Michael se pune pe treaba. Printre tirul gloantelor, el nu va rata ocazia si ii va face ochi dulci superbei Mariska, ajutorul sau de incredere.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Spion fara voie

Trailer Spion fara voie

« Emisiunea anterioara

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii