Sin City

 • Tv1000 Sin City la Tv1000

  Sin City

  Sin City » Luni, 13 iunie 2022, 02:40

  (Sin City) 119 minute, color, alb-negru engleza film de actiune

  actori Sin City : Robert Rodriguez Bruce Willis Clive Owen Benicio Del Toro Jessica Alba Mickey Rourke Elijah Wood Rosario Dawson Brittany Murphy Alexis Bledel Devon Aoki Jaime King Rutger Hauer Michael Madsen Carla Gugino Nicky Katt Shaun Wainwright-Branigan Patricia Vonne Arie Verveen Makenzie Vega Scott Teeters Jeff Schwan Nick Offerman Tommy Nix Lisa Marie Newmyer Clark Middleton Jason McDonald Jeffrey J. Dashnaw Powers Boothe Jude Ciccolella
  compozitor Sin City : John Debney Graeme Revell
  producator executiv Sin City : Bob Weinstein Harvey Weinstein
  regizor Sin City : David Hackl Nick Gomez
  producator Sin City : Elizabeth Avellan
  scenarist Sin City : Frank Miller Quentin Tarantino
  scenograf Sin City : Jeanette Scott

  Bine ați venit în Sin City. Acest oraș atrage bandiții, corupții și suferinzii. Unii îl numesc întunecat. Dur. Pe de altă parte, alții îl numesc "casă". Polițiști necinstiți. Femei sexy. Gardieni disperați. Unii caută răzbunarea. Alții salvarea.

  O colectie de patru povesti socante si intrigante care se petrec in orasul corupt, intunecat si plin de crime Basin City. Firul actiunii il urmareste pe Marv, o bruta, care il cauta pe criminalul femeii cu care a avut o aventura de o noapte, Goldie; pe fotograful Dwight care dintr-un accident omoara un politist si trebuie sa ascunda toate dovezile si pe Hartigan, fiul unui politist, care ajunge la inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o.

  Sin City este un loc plin de contraste. Contraste intre corupti, avizi de putere si pacatosi, pe de-o parte, si cei care inca tin cu dintii de moralitate, speranta si vise, pe de alta parte.

  Splendida punere in imagini mari, in miscare, a personajelor si aventurilor cinice din celebrele benzi desenate ale lui Frank Miller. Ca atatea alte adaptari, filmul de fata aduce ingenioase efecte speciale si o moderna privire spre filmele cult noir.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sin City
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »