Silvia Colloca: Gătind italieneşte

  • Tv Paprika Silvia Colloca: Gătind italieneşte la Tv Paprika - difuzare luni, 27 iunie

    Silvia Colloca: Gătind italieneşte

    Silvia Colloca: Gătind italieneşte » Luni, 27 iunie 2022, 01:45

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm dacă nu avem privilegiul de a avea o adevărată nonna italiană la dispoziție! Silvia Colloca, blogger culinar și bucătar amator, ne va călăuzi în lumea minunată și complexă a aromelor din Italia.

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm dacă nu avem privilegiul de a avea o adevărată nonna italiană la dispoziție! Silvia Colloca, blogger culinar și bucătar amator, ne va călăuzi în lumea minunată și complexă a aromelor din Italia.

    Citeste descrierea pe scurt pentru Silvia Colloca: Gătind italieneşte
  • Tv Paprika Silvia Colloca: Gătind italieneşte la Tv Paprika - difuzare luni, 27 iunie

    Silvia Colloca: Gătind italieneşte

    Silvia Colloca: Gătind italieneşte » Luni, 27 iunie 2022, 02:15

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm dacă nu avem privilegiul de a avea o adevărată nonna italiană la dispoziție! Silvia Colloca, blogger culinar și bucătar amator, ne va călăuzi în lumea minunată și complexă a aromelor din Italia.

    Pentru o gospodină născută și crescută în Italia, cum e Silvia, mâncărurile italiene nu sunt doar rețete și ingrediente. Majoritatea bucătarilor italieni nu au învățat rețeta perfectă de pasta din cărți, ci din tradiția transmisă din generație în generație.Însă această știință e vastă: pe lângă secretele frământării aluatului și metodele folosirii diferitelor tipuri de făină, ne spune și de ce pastele uscate sunt mai potrivite decât cele proaspete atunci când gătești sos Vongole.Să nu disperăm dacă nu avem privilegiul de a avea o adevărată nonna italiană la dispoziție! Silvia Colloca, blogger culinar și bucătar amator, ne va călăuzi în lumea minunată și complexă a aromelor din Italia.

    Citeste toata descrierea pentru Silvia Colloca: Gătind italieneşte
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii