Si mai greu de ucis

 • Antena 1 Si mai greu de ucis la Antena 1

  Si mai greu de ucis

  Si mai greu de ucis » Duminica, 23 ianuarie 2022, 04:00

  (A Good Day to Die Hard) 97 minute, color engleza film de actiune

  Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea.

  Inca de la primul "Die Hard", in 1988, John McClane (Willis) s-a aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilitatile si atitudinea ce l-au facut de neinfrant, devenind astfel inamicul numarul 1 al teroristilor din toata lumea.

  De aceasta data, McClane se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, una cu ramificatii in toata lumea, caci fiul sau instrainat, Jack, este prins in itele unei complicate povesti in care este implicat si un mafiot rus, tatal si fiul facand din acest punct tot posibilul pentru a-si proteja unul altuia vietile si de a elimina pericolul ce ameninta insasi democratia.

  In aceasta continuare, este pentru prima data cand McClane iese de pe teritoriul american, luptandu-se la fel de neobosit cum stim (cu toate efectele pirotehnice de care e capabil) si pe pamant rusesc. Regizorul nou, plus un loc de filmare care face povestea mult mai dramatica anunta actiune 200%.

  Film distribuit de Odeon.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Si mai greu de ucis
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »