Sexy Harem Ada Kaleh

Nota IMDB5.2/10

 • Prima Tv Sexy Harem Ada Kaleh la Prima Tv - difuzare sâmbătă, 28 mai

  Sexy Harem Ada Kaleh

  Sexy Harem Ada Kaleh » Sambata, 28 mai 2022, 14:00

  (Sexy Harem Ada-Kaleh) color titrat romana comedie

  actori Sexy Harem Ada Kaleh : Rodica Muresan Stefan Banica Rona Hartner Jean Constantin Alexandru Arsinel Stela Popescu Ileana Stana Ionescu Tudorel Filimon Misu Fotino Tamara Buciuceanu
  regizor Sexy Harem Ada Kaleh : Mircea Muresan

  După dispariția Insulei Ada-Kaleh unde, tânar fiind, a avut o mare iubire din care s-a născut Gicu, Ismail s-a refugiat în Istambul. Gicu este acum adult. El își recunoaște tatăl la o emisiune de televiziune și se hotărăște să-l caute

  Universul imagistic propus de Mircea Muresan reuseste sa ofere o paleta larga de exprimare a conceptiei artistice prin costum. Este un film de travestituri, fiecare personaj schimband costumul de 10-12 ori si trecand printr-o serie intreaga de intamplari trasnite.
  Gicu si Lucica sunt doi tineri care se iubesc, dar fericirea lor este umbrita de faptul ca Gicu tocmai a aflat ca tatal lui nu a murit. Ismail a disparut din viata mamei lui in clipa in care insula Ada Kaleh a disparut sub apele Dunarii. Un reportaj la televizor il face fericit pe Gicu, care imediat pleaca la Bucuresti sa-si gaseasca tatal. Dar intalnirea nu este prea fericita. Gicu nu este recunoscut de catre tata si este aruncat in strada si batut, ca apoi sa suporte tentativa de cucerire din partea unui homosexual, Bombonel, un fel de pictor cu o incerta inclinatie spre plastica si sex.
  Singur, intr-un oras necunoscut, fara nici un ban si fara haine, Gicu nu vrea altceva decat sa-si regaseasca tatal. Simina, o fosta "baletista" la revista si obsedata de telenovele, si Domnul B., un actor batran vecin cu Simina, sar neconditionat in ajutorul "copilului." Lucica vine si ea in mare graba, inarmata cu bani, ca sa- ajute pe Gicu. Ismail si Costel, un gangster al lumii noi, sunt patronii barului de noapte Sexi Harem Ada Kaleh si nu mai stiu ce sa faca ca sa-si rotunjeasca veniturile. Asa ca, aparitia unor asa-zisi arabi dornici sa cheltuiasca ceva verzisori li se pare mana cereasca. Dar cine va avea de castigat pana la urma ?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sexy Harem Ada Kaleh
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii