Seniorii spatiului

 • Film + Seniorii spatiului la Film +

  Seniorii spatiului

  Seniorii spatiului » Luni, 29 august 2022, 13:50

  (Space Cowboys) 130 minute, color, alb-negru titrat engleza actiune-comedie

  actori Seniorii spatiului : Clint Eastwood Tommy Lee Jones Donald Sutherland Marcia Gay Harden James Garner James Cromwell Courtney B. Vance William Devane Loren Dean
  compozitor Seniorii spatiului : Lennie Niehaus
  monteur Seniorii spatiului : Joel Cox
  operator Seniorii spatiului : Jack N. Green
  scenarist Seniorii spatiului : Ken Kaufman Howard Klausner

  In acest film Clint Eastwood joaca rolul lui Frank Corvin, conducatorul unei echipe de piloti de incercare si oameni de stiinta care fusesera dati deoparte cand NASA a preluat operatiunile spatiale.

  Cei mai curajosi si rapizi piloti de incercare fac parte din echipa Daedalus, un grup de oameni meniti sa deschida drumul omenirii in spatiu. In 1958, membrii Daedalus erau pilotii cei mai remarcabili din Air Force si se pregateau pentru a deveni primii astronauti. Cand NASA a inlocuit Air Force pentru testarile spatiale, echipa a fost eliminata si inlocuita cu un cimpazeu. Echipa a fost nevoita sa se retraga, dar visele zborurilor spatiale au ramas intacte.

  Patru decenii mai tarziu, satelitul rusesc ICON se defecteaza, iar rusii sustin ca defectiunea va cauza caderea tuturor comunicatiilor din tara lor. Bob Gerson de la NASA gaseste solutia: sistemul de ghidare foarte asemanator dintre ICON si primii sateliti americani Skylab. Deci, cel ce proiectase Skylab- ul rusesc sa asiste acum reparatia din spatiu. Pensionat, veteranul de 60 de ani Frank Corvin (Clint Eastwood) este singurul care ar putea face asta si care mai este inca in viata. Astfel, echipa Daedalus reintra in actiune, iar timpul provocarii a sosit. E nevoie de forta si resurse pentru a-si duce la capat misiunea, de-a impiedica satelitul sa cada pe Pamant.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Seniorii spatiului
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Seniorii spatiului atunci iti recomandam: