Secretele de la palat

 • Tvr 1 Secretele de la palat la Tvr 1

  Secretele de la palat

  Secretele de la palat » Luni, 08 noiembrie 2021, 10:45

  (The Great Queen Seondeok / Seonduk yeowang) 60 minute, color titrat coreeana serial

  În timpul celor trei regate ale Coreei, micuţa prinţesă Deokman (cum se numea regina Seondeok în copilărie), a trebuit să fie abandonată de părinţi încă de la naştere şi a fost despărţită de sora ei geamănă, Chonmyong

  Traditia medievala nu permite ca doua gemene sa traiasca! Una e condamnata la moarte! Deokman are insa noroc! Nascuta dintr-o familie nobila, dar cu o sora geamana, Deokman supravietuieste, dar e abandonata la nastere!
  Revenita la palatul Silla, dupa 15 ani, Deokman isi uneste fortele cu sora ei geamana, printesa Chonmyong, pentru a lupta impotriva diabolicei Mi-shil, pe care Deokman o infrunta cu curaj. Va reusi ea sa devina prima femeie care conduce regatul Silla?

  O poveste plina de ritm si pasiune, din care nu lipsesc iubirile imposibile si periculoasele intrigi politice, ascunse de zidurile mute ale palatului imperial al vechiului regat corean Silla.

  Scenariul serialului este semnat de Kim Young-hyun, cel care a semnat si scenariul productiei "Giuvaierul palatului" - Jewell of the Palace.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Secretele de la palat
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »