Schimb de vieti

Nota IMDB5.6/10

 • Tv1000 Schimb de vieti la Tv1000 - difuzare vineri, 24 martie

  Schimb de vieti

  Schimb de vieti » Vineri, 24 martie 2023, 04:10

  (Bounce) 110 minute, color titrat engleza film romantic

  actori Schimb de vieti : Ben Affleck Gwyneth Paltrow Natasha Henstridge Tony Goldwyn Joe Morton Alex D. Linz David Paymer
  compozitor Schimb de vieti : Mychael Danna
  costume Schimb de vieti : Peter Mitchell
  monteur Schimb de vieti : David Codron
  producator executiv Schimb de vieti : Bob Osher Meryl Poster Bob Weinstein Harvey Weinstein
  regizor Schimb de vieti : Don Roos
  operator Schimb de vieti : Robert Elswit
  director de imagine Schimb de vieti : David Wasco Daniel Bradford
  producator Schimb de vieti : Michael Besman Steve Golin
  scenograf Schimb de vieti : Daniel Bradford
  scriitor Schimb de vieti : Don Roos

  O dramã romanticã despre doi strãini, un director de publicitate plin de succes si o mamã care se luptã sã îsi creascã singurã copiii. Cei doi se îndrãgostesc, dar numai unul dintre ei stie cã nu a fost din întâmplare.

  Intr-un aeroport, un barbat cedeaza biletul altui barbat si apoi afla ca avionul respectiv s-a prabusit, iar barbatul care a plecat in locul lui a murit. Acest accident fatal, de care a scapat din intamplare, il face sa se gandeasca mai bine ce-si doreste de la viata.

  La prima vedere, Buddy Amaral (Ben Affleck) are deja tot ce-si poate dori un tanar: o slujba de invidiat intr-o agentie de publicitate, costume Armani care-i vin ca turnate, o imagine de succes si toate privilegiile care decurg din aceasta. Dar pe dinauntru il roade ceva. Avea deja probleme cu alcoolul, iar acum are si sentimente difuze de vinovatie. Intr-un fel, Buddy simte ca trebuie sa schimbe ceva esential in existenta sa, ca sa merite norocul care l-a facut sa scape cu viata. Ca sa se impace cu sine incepe o terapie in care primul pas e sa se intereseze de soarta vaduvei celui care a murit in locul lui.

  Abby Janello (Gwyneth Paltrow) este o femeie obisnuita, pentru care lumea "cool" in care traieste Buddy nu exista. Ramasa vaduva, Abby se vede in fata perspectivei sumbre de a-si creste singura copiii. Dar situatia incepe sa se schimbe, o data cu aparitia lui Buddy, a bunelor lui intentii si a sentimentului neasteptat al unei atractii reciproce tot mai puternice.

  Abby nu stie insa ca Buddy nu a aparut in viata ei din pura intamplare, iar dupa ce se indragosteste de ea, Buddy nu pare sa gaseasca niciodata momentul potrivit in care sa-i spuna despre straniul "schimb de vieti" care s-a petrecut la aeroport...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Schimb de vieti
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV pentru copii