Saga Amurg: Luna Noua

 • Tv1000 Saga Amurg: Luna Noua la Tv1000

  Saga Amurg: Luna Noua

  Saga Amurg: Luna Noua » Sambata, 24 septembrie 2022, 11:20

  (The Twilight Saga: New Moon) 130 minute, color engleza film romantic de aventura

  actori Saga Amurg: Luna Noua : Kristen Stewart Robert Pattinson Taylor Lautner Ashley Greene Elizabeth Reaser Nikki Reed Peter Facinelli Kellan Lutz Edi Gathegi Dakota Fanning Michael Sheen Anna Kendrick
  compozitor Saga Amurg: Luna Noua : Alexandre Desplat
  monteur Saga Amurg: Luna Noua : Peter Lambert
  regizor Saga Amurg: Luna Noua : Chris Weitz
  operator Saga Amurg: Luna Noua : Javier Aguirresarobe
  producator Saga Amurg: Luna Noua : Wyck Godfrey
  scenarist Saga Amurg: Luna Noua : Melissa Rosenberg
  scriitor Saga Amurg: Luna Noua : Stephenie Meyer

  Bella îşi revine după atacul vampirilor, iar principala ei grijă e să-şi serbeze aniversarea cu Edward şi familia lui. Un cadou buclucaş face ca Bella să se taie la deget, eveniment provocator pentru Culleni, care şi-au jurat să nu mai guste sânge.

  Ecranizarea celui de-al doilea roman din celebra serie Amurg depaseste granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem. Bella si Edward sunt acum capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire.

  Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta celor ca ei.

  Suspansul si pasiunea continua, apar si mai multe personaje noi, exista mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci.

  Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, in dorinta de a o proteja pe ea de pericolele iminente ale lumii vampirilor. Deprimata si insingurata, tanara parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari.

  Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute - care are propriile secrete periculoase.


  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Saga Amurg: Luna Noua
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »