River Cottage în Australia

-
River Cottage în Australia la Tv Paprika
River Cottage în Australia » Azi, 18 iunie 2025, 03:00
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales.
-
River Cottage în Australia la Tv Paprika
River Cottage în Australia » Azi, 18 iunie 2025, 09:00
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales.
-
River Cottage în Australia la Tv Paprika
River Cottage în Australia » Azi, 18 iunie 2025, 17:00
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales.
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
Raymond Blanc: Turul grădinilor regale