Resident Evil: Rasplata

 • Pro Tv Resident Evil: Rasplata la Pro Tv - difuzare sâmbătă, 16 iulie

  Resident Evil: Rasplata

  Resident Evil: Rasplata » Sambata, 16 iulie 2022, 00:15

  (Resident Evil: Retribution) 117 minute, color titrat engleza horror de actiune

  Virusul mortal al corporaţiei Umbrella continuă să facă ravagii pe Pământ şi transformă întreaga populaţie în zombie. Singura speranţă de salvare e neînfricata Alice, care aterizează chiar în perimetrul unde se desfăşurau cele mai secrete operaţiuni

  Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci.

  Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.

  "Resident Evil: Rasplata" ne-o prezinta pe Alice (portretizata in toate cele cinci filme ale seriei de catre Milla Jovovich) exact unde ramasese la sfarsitul filmului "Resident Evil: Afterlife" - la bordul misteriosului vas, Arcadia, unde ea spera sa gaseasca mai multi supravietuitori ai epidemiei. Din nefericire, Alice va da aici o batalie crunta pentru supravietuire cu fosta ei aliata, Jill Valentine (Sienna Guillory) si cu o flotila intreaga de elicoptere V-22 ale cumplitei Umbrella Corporation, care au primit ordin sa ucida tot ce misca.

  Ca intotdeauna, Anderson include in film elemente din jocurile Resident Evil, desi povestirea si personajele filmului sunt total originale. "Toate filmele seriei au imprumutat destul de mult din jocurile video" explica el. "Unele dintre decorurile filmului sunt luate din jocul video, asa incat utilizatorii jocului le vor recunoaste si se vor simti stimulati. Dar aceasta influenta s-a transmis si invers: de exemplu, coridorul cu laser din primul film, sau Red Queen au fost preluate in jocuri, din filmele seriei."

  Spectatorii, care iau contact acum pentru prima oara cu povestirea nu se vor simti totusi pe dinafara, spune regizorul. "Acesta e un film de sine statator. De fiecare data ne straduim sa spunem o poveste de la cap la coada.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Resident Evil: Rasplata
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii