Regele Scorpion

 • Pro Tv Regele Scorpion la Pro Tv

  Regele Scorpion

  Regele Scorpion » Sambata, 20 august 2022, 02:00

  (The Scorpion King) 92 minute, color titrat engleza film de actiune

  În urmă cu 5000 de ani, un războinic pe nume Memnon credea că-i e predestinat să conducă popoarele împrăştiate în întregul deşert. Cu o armată de barbari cruzi, el cutreieră munţii şi câmpiile, transformându-i în sclavi pe cei pe care nu-i măcelărea

  Inspirat din povestile despre un conducator egiptean legendar, filmul isi duce actiunea in vremuri vitrege, cu cateva secole inaintea ridicarii Marii Piramide. La inceputul povestirii il cunoastem pe crudul Memnon, pe care nimic nu-l poate opri sa devina rege al tuturor tinuturilor.

  El intampina o rezistenta minima din partea unor supravietuitori ai atacurilor sale nimicitoare. Cu toate acestea, o armata de Akkadieni, odata un clan de asasini, acum pe cale de disparitie, este angajata sa-l omoare pe vrajitorul care este mana dreapta a lui Memnon. Dupa ce accepta aceasta misiune, Akkadienii dispar unul cate unul, ramanand in final doar Mathayus (The Rock).

  Personajul intitulat Regele Scorpion, interpretat de celebrul luptator de wrestling The Rock, a mai aparut si in "Mumia revine", un film a carui actiune se desfasoara la 2000 de ani dupa evenimentele dezvaluite in prezentul film.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Regele Scorpion
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »