Razboiul mireselor

Nota IMDB5/10

 • Pro Cinema Razboiul mireselor la Pro Cinema

  Razboiul mireselor

  Razboiul mireselor » Marti, 13 septembrie 2022, 08:30

  (Bride Wars) 94 minute, color engleza comedie romantica

  actori Razboiul mireselor : Bryan Greenberg Candice Bergen Chris Pratt Casey Wilson Kate Hudson June Diane Raphael Kristen Johnston Anne Hathaway
  compozitor Razboiul mireselor : Ed Shearmur
  monteur Razboiul mireselor : Susan Littenberg
  regizor Razboiul mireselor : Gary Winick
  operator Razboiul mireselor : Frederick Elmes
  producator Razboiul mireselor : Kate Hudson Alan Riche
  scenarist Razboiul mireselor : Greg dePaul Casey Wilson June Diane Raphael

  Romanticele „de serviciu” Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război.

  Liv (Kate Hudson) si Emma (Anne Hathaway) sunt doua prietene foarte bune care, inca din copilarie, si-au planuit nuntile pana la cel mai mic amanunt. In capul listei de nunta cu lucrurile musai necesare se afla: o ceremonie in locul ideal al mireselor din New York, Hotelul Plaza.

  Acum, la 26 ani, sunt amandoua pe cale sa se casatoreasca; sunt pe cale sa-si realizeze visele; si sa traiasca fericite pana la adanci batraneti.

  Sau poate nu...

  Cand o greseala a unui functionar duce la o suprapunere a datelor de nunta - acestea urmeaza sa se marite pe aceeasi data! - Liv, Emma si prietenia lor de-o viata sunt puse incercare. Liv, o avocata de succes care este obisnuita sa obtina ceea ce vrea, inclusiv slujba perfecta si barbatul perfect, nu se va multumi cu mai putin de o nunta perfecta la care a visat ani de zile. Emma, o invatatoare care a fost intotdeauna buna sa aiba grija de altii, dar nu la fel de mult de ea insasi, isi descopera Mireazilla din interior si sare la atac, atunci cand propria ei nunta de vis este pusa in pericol.

  Cele doua prietene bune care ar face orice una pentru cealalta, se regasesc intr-o lupta fara restrictii, pe viata si pe moarte care ameninta sa erupa intr-un razboi din cale-afara. Oare cine castiga?


  Film distribuit de Odeon.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Razboiul mireselor

Trailere Razboiul mireselor

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »