Trailer Ratatouille

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Ratatouille?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar BAFTA Grammy

- 1 premiu Grammy

- 1 premiu Bafta

- 4 nominalizari Oscar

  • 111 minute, color titrat engleza film de animatie

    Regizorul premiat cu Oscar Brad Bird si uimitorii povestitori de la Studiourile de Animatie Pixar va prezinta cea mai originala comedie a verii, despre una dintre cele mai putin probabile prietenii imaginabile. Personajul principal al filmului este un sobolan pe nume Remy, care indrazneste sa viseze ceva imposibil: el vrea sa devina maestru al artei culinare, un bucatar rafinat intr-un restaurant frantuzesc de cinci stele. Impreuna cu Linguini, un baiat sarac care duce gunoiul, el isi croieste propriul drum plin de imaginatie, pentru a deveni cel mai mare bucatar din Paris.

    Toata viata lui, Remy a avut un extraordinar simt al mirosului si un vis cu totul neobisnuit pentru un sobolan: sa gateasca intr-un restaurant rafinat. Fara a se lasa intors din drum de evidenta problema a reusitei un sobolan in universul unei profesii care uraste cel mai mult rozatoarele, ca sa nu mai pomenim de familia care il indeamna sa se multumeasca doar cu obisnuitul stil de viata "pe mormanul de gunoi", Remy isi vede de visurile sale, pline de flambe-uri si saute-uri.

    Dar cand ajunge efectiv intr-un restaurant parizian devenit celebru datorita eroului sau culinar, Auguste Gusteau - a carui mantra, "oricine poate sa gateasca", a devenit sursa de inspiratie a vietii lui Remy - , el descopera in scurt timp ca poate fi extrem de periculos sa fii descoperit in bucatarie, daca ai mustati si coada. Si tocmai cand visurile lui Remy par gata sa se destrame, el descopera exact lucrul de care avea nevoie: un prieten care sa creada in el. Este vorba despre baiatul care strange gunoiul din restaurant, un tip sfios, marginalizat si pe cale sa fie concediat.

Daca ti-a placut Ratatouille atunci iti recomandam: