Rango

 • Hbo Rango la Hbo - difuzare sâmbătă, 27 august

  Rango

  Rango » Sambata, 27 august 2022, 13:00

  107 minute, color titrat engleza film de animatie

  Un cameleon care se visează un erou ca-n filme se trezeşte pus în situaţia de a salva un orăşel din Vestul sălbatic terorizat de bandiţi şi de a dovedi tuturor că poate fi la fel de curajos precum se visa.

  Regizorul care a realizat "Piratii din Caraibe" ne invita la o noua aventura, de data aceasta animata. Johhny Depp da voce simpaticului erou, un cameleon care traia linistit ca animal de companie intr-o familie obisnuita, pana in ziua cand a fost dat peste cap de o criza de identitate majora. Pentru ca, la urma urmei, cum poti sa aspiri la ceva mai inalt, cand tu nu poti face altceva decat sa te pierzi in decor?

  Cand se rataceste printr-un orasel din desert batut de vanturi si populat de creaturi bizare si perfide, Rango isi da seama ca, deodata, iese in evidenta, dar nu asa cum isi dorea... Pentru oraseni, Rango este cel pe care il asteptau demult, ultima lor speranta, asa ca, vrand, nevrand, devine noul serif al oraselului. Nevoit sa intre in noul rol, Rango incepe aventura vietii lui, luptandu-se cu personaje periculoase si infruntand situatii nemaivazute, devenind astfel eroul la care se visa pe vremuri.

  O versiune originala, surpinzatoare si foarte comica a clasicei legende western, in care un strain salveaza un oras, salvandu-se, pana la urma, si pe sine.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Rango
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii