Puterea

 • Cinemax 2 Puterea la Cinemax 2

  Puterea

  Puterea » Duminica, 29 mai 2022, 05:05

  (Absolute Power) 121 minute, color titrat engleza thriller

  Ca să scape de criza din Venezuela și alcoolism, Roque se retrage în jungla amazoniană, ca să renoveze o cabană. Acolo, li se alătură unor prieteni vechi ca să lucreze într-o mină ilegală de aur, controlată de gherilele columbiene.

  Luther Whitney, dupa ani de inchisoare, in ajunul retragerii, isi alege o tinta de prima marime pentru o lovitura care sa-i incununeze cariera. Totusi, chiar si o lovitura pusa la cale cu grija de el va avea un element surpriza. Planuieste o spargere la resedinta lui Walter Sullivan, unul dintre cei mai bogati oameni din Statele Unite care, in momentul respectiv, nu se afla in tara. Banii si bijuteriile pe care le gaseste in camera-seif, in care patrunde punandu-si la bataie toata experinta acumulata, par sa-i rasplateasca efortul. Dar nu se astepta ca in casa sa apara sotia lui Walter (pe care o credea plecata) impreuna cu amantul ei, presedintele Statelor Unite!

  Mai mult, camera-seif parea sa fie un coltisor intim, amenajat cu un fotoliu comod, din care batranul Walter spiona printr-un enorm geam-oglinda ce se petrece in propriul dormitor. Nevoit sa ramana in bizara camera, Luther asista stanjenit la scenele din dormitor, dar nu se asteapta sa fie martorul neputincios al unei crime, pe care agentii Serviciului Secret se pregatesc sa o musamalizeze imediat dupa infaptuire.

  Luther reuseste sa scape din vila, dar nu reuseste sa scape neobservat si devine principalul suspect in cazul crimei si tinta numarul 1 a adevaratului ucigas, care are tot interesul ca Luher sa dispara. Si ca de obicei, cand urmaresti o "prada" ii cauti punctul vulnerabil. Pentru Luther acest punct vulnerabil este fiica sa, devenita acum si ea tinta ucigasilor si calea prin care vor sa ajunga la el.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Puterea
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »