Praf si pulbere

Nota IMDB5.9/10

 • Cinemax 2 Praf si pulbere la Cinemax 2

  Praf si pulbere

  Praf si pulbere » Vineri, 19 august 2022, 03:15

  (Walking Tall) 87 minute, color titrat engleza thriller

  actori Praf si pulbere : Dwayne "The Rock" Johnson Kristen Wilson John Beasley Johnny Cash Johnny Knoxville Neal McDonough
  compozitor Praf si pulbere : Johnny Cash Tree Adams Graeme Revell
  costume Praf si pulbere : Gersha Phillips
  monteur Praf si pulbere : George Bowers Robert Ivison
  regizor Praf si pulbere : Kevin Bray
  operator Praf si pulbere : Glen MacPherson
  director de imagine Praf si pulbere : Brent Thomas
  producator Praf si pulbere : Ashok Amritraj Jim Burke Lucas Foster David Hoberman Paul Schiff
  scenarist Praf si pulbere : Mort Briskin David Klass Channing Gibson David Levien Brian Koppelman

  Buford Pusser se intoarce in Pacific Northwest, renuntand la cariera in U.S. Armed Forces. Revenind in oras, Chris este socat si intristat de ceea ce vede. Orasul sau iubit a fost distrus de saracie si coruptie.

  Remake-ul acesta al unei serii din deceniul 7 mentine tema originala - un om care lupta pentru ideile lui si isi propune sa faca ceea ce trebuie in ciuda faptului ca sansele sale sunt minime -, dar povestea insasi se reactualizeaza. Buford Pusser este acum Chris Vaughn (interpretat de The Rock), un barbat care se intoarce la casa sa din copilarie, in Pacific Northwest, renuntand sa-si continue cariera in U.S. Armed Forces. Reintorcandu-se in oras, Chris este socat si intristat de ceea ce vede. Orasul sau iubit a fost distrus de saracie si coruptie, fabrica de cherestea a fost inchisa, iar ceea ce stapaneste orasul sunt infractiunile din casino.
  Chris si cativa vechi prieteni, incluzandu-l pe cel mai bun prieten al sau, Ray Templeton (Johnny Knoxville), viziteaza Wild Cherry la invitatia lui Jay. Dar Chris descopera cum angajatii inseala la mesele de joc si astfel izbucneste o lupta cu garzile de corp ale lui Hamilton. In cele din urma Chris este lasat fara puteri, batut cu salbaticie, gata sa moara. Familia il ajuta sa se refaca si il roaga sa lase lucrurile asa cum sunt. Dar Chris este un barbat care nu renunta. El decide sa devina serif si sa-si scape orasul natal de crima, principala lui arma fiind legea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Praf si pulbere

Trailere Praf si pulbere

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »