Pistruiatul

Nota IMDB8.7/10

 • Tvr 2 Pistruiatul la Tvr 2

  Pistruiatul

  Pistruiatul » Joi, 08 decembrie 2022, 09:00

  alb-negru titrat romana serial de aventuri

  actori Pistruiatul : Zephi Alsec Costel Baloiu Sergiu Nicolaescu Peter Paulhoffer
  costume Pistruiatul : Florina Tomescu
  regizor Pistruiatul : Francisc Munteanu
  operator Pistruiatul : Vasile Oglinda
  director de imagine Pistruiatul : Nicolae Dragan

  Într-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu înflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de însuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de câinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări

  Serialul a fost produs de Televiziunea Romana in anul 1973 si a marcat copilaria multor generatii, fiind una dintre cele mai difuzate productii de televiziune din perioada de pana in 1989.

  Intr-un mic orasel de provincie, membrii Miscarii ilegaliste pregatesc cu inflacarare ziua Eliberarii. Pistruiatul (Costel Baloiu), un simpatic baietandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbra de insusi prietenul si tovarasul sau, Andrei (Sergiu Nicolaescu). Ajutat de profesoara de istorie (Reka Nagy), de tatal lui (Vistrian Roman) si, de cele mai multe ori, de cainele Calu, pustiul face fata cu dezinvoltura si curaj oricarei provocari.

  O poveste dramatica, traita cu inocenta si sinceritatea unui suflet de copil, o emotionanta serie de aventuri care, cu siguranta, va cuceri publicul de toate varstele!

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pistruiatul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »