Ostatici

 • Pro Cinema Ostatici la Pro Cinema - difuzare vineri, 15 aprilie

  Ostatici

  Ostatici » Vineri, 15 aprilie 2022, 01:00

  (Trespass) color titrat engleza thriller

  Soţii Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al oraşului şi au seiful din interiorul locuinţei plin cu bani, motiv pentru care au investit în sisteme moderne de securitate. Dar, sunt ei cu adevărat în siguranţă?

  Kyle si Sarah Miller par a le avea pe toate. Atunci cand el, un negutator de diamante, tocmai s-a intors dintr-o calatorie de afaceri si fiica lor adolescenta se strecoara la o petrecere, patru criminali fara scrupule le invadeaza casa.

  Intr-o comunitate bogata, privata, prioritatea este securitatea, iar familia Miller n-a precupetit niciun efort ca siguranta lor sa fie deplina. In spatele unor ziduri inalte si a unor gradini foarte ingrijite traiesc Kyle (Nicolas Cage), un om de afaceri care te ameteste cu vorbele, si superba sa sotie, Sarah (Nicole Kidman), cea care se ocupa cu renovarea resedintei. Prinsa intre luarea acestor decizii importante si supravegherea fiicei sale adolescente cu temperament rebel, femeia se trezeste atrasa de un tanar muncitor care lucreaza la casa lor.

  Nimic nu e insa ce pare si doar atunci cand un grup de criminali fara scrupule condus de Elias le invadeaza proprietatea, familia Miller devine unita. Dupa ce acestia patrund in resedinta, toata lumea e cuprinsa intr-un vartej de tradare, deceptie, tentatie si intrigi. Kyle, Sarah si Avery isi vor asuma riscuri enorme ca sa scape cu vietile - si cu relatiile de familie - intacte.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ostatici
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii