Trailer Orfana

Alte trailere pentru Orfana

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Orfana?

Aboneaza-te

  • (Orphan) 123 minute, color titrat engleza horror

    Dupa o serie intreaga de dificultati maritale, culminand cu pierderea de catre Kate a unei sarcini, sotii Coleman, care mai au doi copii, un baiat si o fata, cred ca cea mai buna solutie la toate aceste necazuri este sa infieze o fetita. Esther, fetita de noua ani de care se simt atrasi, si-a pierdut recent parintii adoptivi intr-un incendiu din care ea insasi a scapat ca prin minune.

    Deindata ce Esther intra in casa lor, incepe sa se intample o serie de evenimente tragice, ceea ce o face pe Kate sa suspecteze ca aceasta fetita angelica nu este ceea ce pare a fi. De fapt, lui Kate nu-i trebuie mult sa-si dea seama ca ceva nu e in regula cu Esther.

    Starea in care se afla acum familia Coleman se preteaza foarte bine unei manipulari. Kate se vindeca greu dupa pierderea sarcinii, iar trecutul o apasa si acum, pentru ca problemele ei cu bautura ii adusesera la un pas de tragedie cand fiica lor Max era gata sa se inece, desi mama se afla in preajma. John isi reprima cu greu tendinta de a o acuza pe Kate pentru ceea ce s-ar fi putut intampla. Falia cascata intre cei doi este atat de adanca incat ii face vulnerabili, deschizand o oportunitate pentru Esther.


    Film distribuit de Intercom.

Orfana Orfana Nota: 7.1

Durata: 123 minute Gen: horror Regizor: Jaume Collet-Serra

  • Actori: Isabella Fuhrman, Aryana Engineer, Leonardo DiCaprio, Jimmy Bennett, Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, C.C.H. Pounder, Karel Roden

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail