Oglinda, oglinjoara?

 • Antena 1 Oglinda, oglinjoara? la Antena 1

  Oglinda, oglinjoara?

  Oglinda, oglinjoara? » Luni, 25 aprilie 2022, 04:00

  (Mirror Mirror) 106 minute, color engleza film fantastic

  Regina îl pune pe Brighton, servitorul ei exagerat de amabil şi cam pămpălău să o exileze pe Albă ca Zăpada în pădure. Prinţesa întâlneşte un grup de şapte rebeli care au arme foarte creative, pentru a compensa dimensiunile lor reduse.

  Regina, mama vitrega a Albei ca Zapada, a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu Printul Alcott, bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru Regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator.

  Numai ca tanara este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe Regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (vezi "Immortals").

  Povestea clasica a fratilor Grimm vine acum cu efecte digitale care taie respiratia si cu Mastera nimeni alta decat vedeta planetara Julia Roberts.

  Dar nici Alba ca Zapada nu mai e atat de naiva ca in trecut. Acum ea lupta cu sabia pentru dragostea ei, Printul.

  Costume nemaiintalnite in alte versiuni, scene de dans, o revolta care iese din tiparele clasice si o regina cea rea pe modelul Elizabethei I a Angliei. Adica povestea pe care trebuie sa o vedem, ca sa credem.

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Oglinda, oglinjoara?
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Oglinda, oglinjoara? atunci iti recomandam: