O noapte la muzeu 2

Nota IMDB5.9/10

 • Pro Tv O noapte la muzeu 2 la Pro Tv

  O noapte la muzeu 2

  O noapte la muzeu 2 » Luni, 27 iunie 2022, 00:45

  (Night at the Museum: Battle of the Smithsonian) 105 minute, color engleza actiune-comedie

  actori O noapte la muzeu 2 : Steve Coogan Hank Azaria Christopher Guest Thomas Lennon Ben Stiller Owen Wilson Robin Williams Amy Adams Dick Van Dyke Eugene Levy
  compozitor O noapte la muzeu 2 : Alan Silvestri
  monteur O noapte la muzeu 2 : Dean Zimmerman Don Zimmerman
  regizor O noapte la muzeu 2 : Shawn Levy Chris Columbus
  operator O noapte la muzeu 2 : John Schwartzman
  producator O noapte la muzeu 2 : Michael Barnathan Chris Columbus
  scenarist O noapte la muzeu 2 : Robert Ben Garant

  În a doua parte a poveștii Night at the Museum, Larry se confruntă cu o luptă atât de eroică, încât nu se putea desfășura decât pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie să încerce să-și salveze foștii prieteni neînsuflețiți.

  In primul film turnat vreodata in complexul Smithsonian, distractia incepe cand Larry lasa in urma slujba modesta de paznic de muzee pentru a deveni un cautat inventator de produse info-comerciale Dispozitive Daley. Pare sa aiba totul, dar ceva in viata lui lipseste, ceva ce-l atrage inapoi, o veche obsesie, Muzeul de Istorie Naturala, unde a trait candva o noapte magica, unica in viata. Acolo, face o descoperire nelinistitoare. Exponatele sale preferate, cei mai buni prieteni ai sai, au fost etichetate ca fiind expirate. Ambalate in lazi, acestea asteapta sa fie transportate in marea arhiva de la Smithsonian.

  Soarta lor este necunoscuta - asta, pana cand Larry primeste un apel de ajutor de la cowboy-ul in miniatura, Jedediah (Owen Wilson), care-l informeaza de un dezastru iminent. Se pare ca noii veniti au trezit la viata noile descoperiri, inclusiv pe regele egiptean Kahmunrah (Hank Azaria), care e in toane foarte proaste dupa un somn de 3000 de ani. Acum, el si trei dintre cei mai atroce tirani - si anume Ivan cel Groaznic (Christopher Guest), Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) si Al Capone (Jon Bernthal) - comploteaza sa puna stapanire pe muzeu (si apoi pe glob), dezlantuind Armata Infernului.

  Grabindu-se spre capitala natiunii, Larry este in mod clar depasit de situatie. Dar are niste prieteni noi impresionanti - de la stralucitul Albert Einstein, la cinstitul Abe Lincoln, pana la singurul exponat care-i taie respiratia - irezistibila Amelia Earhart (Amy Adams), care-l incurajeaza pe Larry sa-si redescopere simtul pentru distractie si aventura. Impreuna cu vechii sai prieteni, dintre care Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavian (Steve Coogan), Sacajawea (Mizuo Peck), Attila, Hunul (Patrick Gallagher) si oamenii de Neanderthal - Larry nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si recastiga prietenii si a restabili ordinea la National Mall, de la Memorialul Lincoln pana la Muzeul Spatial, inainte de venirea zorilor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O noapte la muzeu 2

Trailere O noapte la muzeu 2

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »