Nume de cod Geronimo

 • Hbo Nume de cod Geronimo la Hbo

  Nume de cod Geronimo

  Nume de cod Geronimo » Marti, 31 ianuarie 2023, 23:55

  (Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden) 90 minute, color engleza film de actiune

  In film se trateaza capturarea controversatului terorist Osama Bin Laden de catre Navy SEAL Team 6, o echipa de soldati americani care reusesc sa duca la bun sfarsit misiunea.

  Membrii Navy SEAL Team 6 afla ca tinta pe care o urmaresc este... Osama bin Laden.

  Un film de actiune care prezinta formarea membrilor Navy SEAL Team 6 pentru misiunea si atacul din anul 2011 asupra lui Osama bin Laden.

  "SEAL Team Six: The Raid on Osama Bin Laden" este un film de actiune centrat pe actiunile echipajului american Navy SEAL Team 6 care a avut ca misiune prinderea lui Osama bin Laden. Pelicula prezinta formarea membrilor Navy SEAL Team 6 pentru misiune si culmineaza cu atacul asupra lui Bin Laden care a avut loc timpul noptii. Initial, membrii echipajului nu au fost avertizati care este tinta misiunii pentru care se antrenau. Din clipa in care acestia afla ca este vorba despre bin Laden, devenim martorii emotiilor intense pe care le traiesc eroii la gandul ca ei vor fi aceia care vor avea sansa de a-l elimina pe cel mai mare dusman al Statelor Unite si vor razbuna atacurile teroriste in care si-au pierdut viata atatia oameni nevinovati.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Nume de cod Geronimo
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Nume de cod Geronimo atunci iti recomandam: