Noroc in dragoste

 • Cinemax Noroc in dragoste la Cinemax

  Noroc in dragoste

  Noroc in dragoste » Azi, 04 octombrie 2022, 11:05

  (Serendipity) 90 minute, color titrat comedie

  John Cusack şi Kate Beckinsale joacă în NOROC ÎN DRAGOSTE, o comedie romantică despre influenţa destinului asupra doi oameni care se caută doar unul pe celălalt.

  Intr-o aglomerata zi de cumparaturi din iarna lui 1990, Jonathan Trager o intalneste pe Sara Thomas. Doi straini in New York, drumurile lor se intretaie odata cu goana nebuna dupa cadouri de Craciun, iar ei cad victima unei puternice atractii reciproce.

  Desi fiecare are deja cate o relatie cu altcineva, Jonathan si Sara isi petrec seara hoinarind prin Manhattan, fara macar sa-si stie numele. Dar, cand seara se sfarseste, cei doi sunt obligati sa faca urmatorul pas. Jonathan ii cere numarul de telefon, dar Sara sugereaza sa lase mai bine soarta sa decida asupra viitorului lor. Astfel, ea isi scrie numele si numarul de telefon pe o carte, pe care o da unui anticariat, iar el isi scrie numele si numarul de telefon pe o bancnota, pe care o schimba la un magazin. Daca sunt predestinati sa fie impreuna, spune Sara, cartea si bancnota se vor intoarce in posesia lor, iar ei se vor regasi.

  Cativa ani mai tarziu, vietile lor s-au achimbat radical, si fiecare este pe punctul de a se casatori cu altcineva. Dar amandoi hotarasc in secret ca trebuie neaparat sa incerce sa se vada pentru ultima data si sa se convinga daca erau predestinati sa fie impreuna sau nu. Vor putea ei sa pacaleasca destinul si sa-si ia soarta in propriile maini?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Noroc in dragoste
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »