Necrutatorul

Nota IMDB8.3/10

Premii:

Oscar BAFTA

- 5 nominalizari Oscar

- 5 nominalizari Bafta

 • Tv1000 Necrutatorul la Tv1000

  Necrutatorul

  Necrutatorul » Vineri, 31 martie 2023, 00:25

  (Unforgiven) 126 minute, color titrat engleza western

  actori Necrutatorul : Clint Eastwood Gene Hackman Morgan Freeman Richard Harris Jaimz Woolvett Saul Rubinek Frances Fisher Anna Levine Aline Levasseur
  compozitor Necrutatorul : Lennie Niehaus
  monteur Necrutatorul : Joel Cox
  operator Necrutatorul : Jack N. Green
  director de imagine Necrutatorul : Henry Bumstead
  producator Necrutatorul : David Valdes
  scenarist Necrutatorul : David Webb Peoples

  Șeriful "Little Bill" menține ordinea folosind violența când este nevoie. Prostituatele din oraș se descurcă și ele cum pot. Însă cand una dintre ele este ucisă de câțiva cowboy, celelalte decid sa ofere recompensă pentru prinderea criminalilor.

  Bill Munny, candva pistolar renumit, traieste retras in casa lui din munti. Dar linistea se risipeste, cand afla ca intr-o localitate cunoscuta au fost mutilate femeile din saloon. Porneste la drum.
  El devine justitiarul care imparte dreptate, care razbuna ranile femeii stigmatizate, dar si uciderea prietenului sau de culoare, Ned. Intr-o infruntare violenta, Bill scapa oraselul de seriful corupt.

  "Modernitatea filmului lui Clint Eastwood nu descinde numai din nonconformismul tratarii temelor si tipologiilor traditionale sau din farmecul aluziilor. Necrutatorul este un western negru, a carui perspectiva sumbra este impusa de luciditate." - Dana Duma - 1993 (Noul Cinema)

  Citeste descrierea pe scurt pentru Necrutatorul

Trailere Necrutatorul

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »