Mondenii

 • Prima Tv Mondenii la Prima Tv

  Mondenii

  Mondenii » Joi, 14 iulie 2022, 05:30

  105 minute, color romana emisiune de divertisment

  Serial de parodie ce îşi propune să urmărească toate poveştile "mondene" ale personalităţilor din politica şi show-bizz-ul românesc, prezente aproape în fiecare număr al revistelor de scandal şi în toate ediţiile talk-show-urilor de profil din România.

  Parodie ce isi propune sa urmareasca povestile "mondene" ale persoanelor publice din politica si show-bizz-ul romanesc, prezente aproape in fiecare numar al revistelor de scandal precum si in toate editiile talk-show-urilor de acelasi gen din Romania.

  Formatul emisiunii "Mondenii" aduce o inovatie pe piata romaneasca a serialelor de comedie, in sensul ca episoadele se vor desfasura in cascade, segmentate in functie de povestile din fiecare episod. O singura editie va contine, asadar, mai multe povesti, avand ca puncte centrale cateva personaje fixe, distincte, fara legatura intre ele. Fiecare episod va fi structurat in secvente scurte, in care vor fi surprinse momente esentiale din viata romondenilor. Dar ce este de fapt romondenul?

  Romondenul este personajul creat, pur fictiv, din spatele ecranului, a carui viata personala asigura satisfacerea foamei de comentarii a maselor de oameni. In emisiune, romondenul va intra in interactiune cu personaje de care in realitate nici nu se apropie sau in prezenta carora nu va fi niciodata vazut la televizor sau in reviste.

  In lumea "Romondenia", copia vip-ului este pusa in situatii care mai de care mai inedite, momente din viata de zi cu zi pe care telespectatorul poate doar sa si le imagineze.
  "Romondenia" este numele tarii unde traiesc toate copiile parodice, locul in care oamenii isi depasesc cu usurinta conditia, taramul in care orice este posibil. Bani, masini scumpe, vile luxoase, kitsch, stridenta, egocentrism, vedetism, sunt cuvintele cheie care caracterizeaza "Romondenia" si locuitorii ei.

  Delimitarea intre fictiune, imaginar si realitate se va face prin prezenta constanta a povestitorului. Acesta va fi personajul cheie al emisiunii, fiind cel care va pastra legatura directa si constanta a telespectatorilor cu personajele din parodia "Mondenii".

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mondenii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »