Mirajul dansului

 • Pro Tv Mirajul dansului la Pro Tv

  Mirajul dansului

  Mirajul dansului » Duminica, 29 ianuarie 2023, 02:30

  (Center Stage) 115 minute, color titrat engleza drama muzicala

  actori Mirajul dansului : Amanda Schull Susan May Pratt Zoe Saldana Sascha Radetsky Peter Gallagher Ethan Stiefel Ilia Kulik Donna Murphy Debra Monk
  compozitor Mirajul dansului : George Fenton
  costume Mirajul dansului : Ruth Myers
  monteur Mirajul dansului : Tariq Anwar
  producator executiv Mirajul dansului : Laurence Mark
  regizor Mirajul dansului : Nicholas Hytner
  operator Mirajul dansului : Geoffrey Simpson
  director de imagine Mirajul dansului : David Gropman
  scenarist Mirajul dansului : Carol Heikkinen

  Eroii filmului, fetele si baietii aspiranti la glorie si la un loc in ansamblul de balet al unei companii super-selecte, sacrifica placerile normale ale vietii dedicandu-se exercitiului si muncii asidue pe altarul artei.

  Nu toti tinerii de varsta lor lupta cu atata tenacitate sa-si realizeze visul. Pentru ei, acest vis, care este intrarea in lumea dansului profesionist, inseamna o dedicare totala si sacrificarea placerilor obisnuite pentru a face fata unei pregatiri care rivalizeaza in rigoare cu cea a atletilor olimpici.
  "Mirajul scenei" este povestea unui grup de tineri foarte talentati veniti din medii diferite, care au fost admisi de American Ballet Academy pentru un an in care trebuie sa dovedeasca ce pot si ce isi doresc cu adevarat. Reprezentatia de la sfarsitul anului inseamna pentru ei sansa de a fi selectati de foarte pretentioasa American Ballet Company sau, dimpotriva, ramanerea intr-un dureros con de umbra...
  Regizorul Nicholas Hytner nu este strain de lumea dansului. A pus in scena mai multe spectacole in care muzica si dansul au avut un rol predominant (printre care "Miss Saigon" si "Carousel"), a colaborat cu coregrafi faimosi si este el insusi un mare iubitor de balet.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mirajul dansului
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »