Mereu la prima intalnire

Nota IMDB6.8/10

 • Hbo Mereu la prima intalnire la Hbo

  Mereu la prima intalnire

  Mereu la prima intalnire » Joi, 23 martie 2023, 07:40

  (50 First Dates) 95 minute, color titrat engleza comedie romantica

  actori Mereu la prima intalnire : Amy Hill Hearth Lusia Strus Adam Sandler Drew Barrymore Sean Astin Rob Schneider Dan Aykroyd Blake Clark Lynn Collins
  costume Mereu la prima intalnire : Ellen Lutter
  monteur Mereu la prima intalnire : Jeff Gourson
  regizor Mereu la prima intalnire : Peter Segal
  operator Mereu la prima intalnire : Jack N. Green
  director de imagine Mereu la prima intalnire : Alan Au
  producator Mereu la prima intalnire : Allen Covert
  scenarist Mereu la prima intalnire : Allen Covert Lowell Ganz
  scenograf Mereu la prima intalnire : Domenic Silvestri

  Henry Roth (Sandler), veterinar specializat în animale marine polare, și-a planificat viitorul. Atunci când nu se ocupă de mamiferele marine la Sea Life Park în Hawaii, frânge inimile turistelor americane care sunt în căutarea unei iubiri de vacanță

  "50 First Dates" este o comedie romantica de neuitat cu Adam Sandler in rolul Henry si Drew Barrymore in rolul Lucy, o profesoara de arte la liceu cu o boala neurologica unica care face ca memoria sa i se stearga peste noapte - si asta in fiecare noapte.
  Henry Roth (Sandler),veterinar specializat in animale marine polare, si-a planificat viitorul. Visul sau de 10 ani e de a naviga in Alaska pentru a studia viata subacvatica a morselor. Dar goeleta sa, Sea Serpent, are un accident pe parcursul unor manevre, si el ajunge la Hukilau Cafe, unde este atras de una dintre cliente, tanara si frumoasa Lucy Whitmore (Barrymore). Ignorand propria regula privind intalnirile cu fetele din zona, stabileste o intalnire cu ea pentru a doua zi la micul dejun. Dar cand soseste si ii vorbeste despre intalnirea lor anterioara, ea il crede un golan si cere ajutor. Lucy nu are nici o idee cine este el. Iar Henry isi da seama ca daca vrea sa ii castige afectiunea, va trebui sa o ia de la capat in fiecare zi a vietii sale.

  Cei care au fost incantati de deliciosul "Ziua cartitei", se vor amuza copios si acum. Sandler este nauc ca de obicei, iar gagurile pentru inceputuri ciclice ale povestii de dragoste numeroase si consistente.
  Adam Sandler, cu aerul sau de autist, isi gaseste aici femeia visurilor in persoana amnezicei jucate cu naturalete de Drew Barrymore. Si, pentru ca ea uita de la mana pan- la gura, nici nu va puteti imagina cate gaguri se rostogolesc in fiecare scena. Povestea lor de dragoste, fragila si comica, e sprijinita de lunatice aparitii ale lui Schneider.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mereu la prima intalnire

Trailere Mereu la prima intalnire

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »