Memoriile omului invizibil

 • Film + Memoriile omului invizibil la Film +

  Memoriile omului invizibil

  Memoriile omului invizibil » Marti, 16 august 2022, 09:10

  (Memoirs of an Invisible Man) 99 minute, color titrat film de aventura fantastica

  Din momentul in care participa la un experiment de laborator sofisticat sortit esecului, viata lui Nick Halloway ia o intorsatura foarte neasteptata. Astfel, spre surprinderea sa, corpul lui devine invizibil, iar hainele transparente.

  Din momentul in care participa la un experiment de laborator sofisticat sortit esecului, viata lui Nick Halloway (Chevy Chase) ia o intorsatura foarte neasteptata. Se poate spune ca Nick se afla in locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. El este singura persoana neevacuata din cladirea unde are loc experimentul.
  Astfel, spre surprinderea sa, corpul lui devine invizibil, iar hainele transparente. Nick nu intelege cum a fost posibil acest lucru, dar cel mai tare il incurca faptul ca nu stie ce e de facut in aceasta situatie.
  CIA afla despre existenta "omului invizibil" si crede ca acest om ar putea fi foarte valoros pentru ei. Un grup de agenti guvernamentali, condusi de David Jenkins (Sam Neill), incearca sa-l captureze pe Nick pentru a face din el un agent secret de elita.
  La randul sau, Nick incearca sa se obisnuiasca cu noul sau stil de viata, insa spera sa nu ramana asa foarte mult timp. In momentul in care Nick da de urma doctorului Bernard Wachs (Jim Norton), cercetatorul care a pus la cale experimentul, el crede ca situatia lui ar putea reveni la normal. Este numai o parere, deoarece cercetatorul in cauza n-are nici cea mai vaga idee despre modul in care ar putea indrepta lucrurile.
  Nick o cauta pe Alice Monroe (Daryl Hannah), o femeie foarte frumoasa pe care a cunoscut-o cu doar o seara inainte de accident, careia-i explica cele intamplate. Intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste, iar Alice devine si ea o tinta a agentilor care se afla pe urmele lui Nick.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Memoriile omului invizibil
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »