Matrix Revolutii

Nota IMDB6.5/10

 • Hbo Matrix Revolutii la Hbo

  Matrix Revolutii

  Matrix Revolutii » Luni, 20 iunie 2022, 10:25

  (The Matrix Revolutions) 129 minute, color titrat engleza film de actiune

  actori Matrix Revolutii : Keanu Reeves Laurence Fishburne Hugo Weaving Monica Bellucci Carrie-Anne Moss Harold Perrineau Jada Pinkett Smith Mary Alice Daniel Bernhardt Essie Davis Matt McColm Collin Chou
  costume Matrix Revolutii : Kym Barrett
  monteur Matrix Revolutii : Zach Staenberg
  producator executiv Matrix Revolutii : Bruce Berman Andrew Mason
  operator Matrix Revolutii : Don Davis Bill Pope
  producator Matrix Revolutii : Grant Hill Andy Wachowski Joel Silver
  scenarist Matrix Revolutii : Larry Wachowski
  scenograf Matrix Revolutii : Owen Paterson Brian Dusting

  Razboiul epic dintre om si masina ajunge la un crescendo fulgerator: armata din Zion, ajutata de bravii voluntari civili ca Zee si Kid se lupta cu disperare sa opreasca invazia Santinelelor intrucat armata Masinii patrunde in fortareata lor.

  Ultimul capitol al (deja) legendarului pilot al trilogiei Matrix vine cu rezolvarea misterului, dar si cu o distribuire planetara fara precedent.
  Matrix Revolutions aduce in prim-plan un razboi gigantic intre doua lumi ale viitorului. Intr-o perioada neagra pentru omenire cand Neo(Keanu Reeves) este captiv intre Matrice si Lumea Reala, armata din Zion se pregateste pentru razboiul cu masinile, avand insa sanse foarte mici de supravietuire.
  Stiind ca Neo este singurul care poate pune capat razboiului dintre oameni si masini, Trinty si Morpheus pornesc intr-o calatorie pentru a-l elibera. Ceea ce ei nu stiu este ca exista o amenintare din partea cuiva care planuieste sa distruga atat Lumea Reala cat si Matrixul.

  Atentie! Se da ultima batalie impotriva opresivului sistem supertehnologizat. Efectele speciale se anunta de neuitat.


  Ultima parte a trilogiei care i-a adus lui Keanu Reeves 45 de milioane de dolari plus 15% din incasari si pentru care acesta a trebuit sa invete peste 200 de miscari de arte martiale, "Matrix: Revolutii" a fost primul film din istoria cinematografiei care a avut parte de o lansare mondiala, premiera fiind in acelasi timp in Los Angeles, New York, Londra, Moscova, Tokyo si Sydney, precum si in alte 50 de tari.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Matrix Revolutii

Trailere Matrix Revolutii

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Matrix Revolutii atunci iti recomandam: