Marioneta

 • Prima Tv Marioneta la Prima Tv

  Marioneta

  Marioneta » Luni, 05 decembrie 2022, 01:00

  (The Ghost Writer) 128 minute, color engleza drama

  Un talentat scriitor (Ewan McGregor) este angajat să scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs însă, acesta va descoperi nişte secrete explozive care îi vor pune viaţa în pericol.

  Scriitorul (Ewan McGregor) simte ca ceva nu e in regula inca din primul moment cand accepta sa scrie autobiografia lui Adam Lang (Pierce Brosnan).
  Asta pentru ca, deja, scriitorul din umbra care fusese angajat inaintea lui, un colaborator de cursa lunga al Primului-Ministru e mort - aparent, s-a sinucis. Pe masura ce Lang este implicat intr-un scandal legat de tacticile antiteroriste extrem de dure practicate de administratia pe care o condusese, scriitorul sau din umbra merge tot mai adanc in trecutul carismaticului politician, iar ceea ce descopera e cu mult mai socant decat acuzatiile care i se aduc in prezent.

  Inchis intr-o superba casa izolata, undeva pe Coasta de Est, impreuna cu Lang, cu frumoasa lui sotie si muza politica (Olivia Williams), cu sefa lui de staff (Kim Catrall) si o echipa restransa de membri ai staff-ului sau si bodyguarzi, "Marioneta" incepe sa-si piarda obiectivitatea si sa se implice personal in povestea pe care ar fi trebuit doar sa o consemneze.

  Nestiind in cine sa aiba incredere, scriitorul incepe o investigatie care devine din ce in ce mai primejdioasa, cautarea adevarului conducandu-l la implicatii foarte adanci. Si e foarte posibil sa nu mai apuce sa scrie ultimul capitol...

  Citeste descrierea pe scurt pentru Marioneta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »