Marea mahmureala

Nota IMDB7.9/10

 • Hbo Marea mahmureala la Hbo

  Marea mahmureala

  Marea mahmureala » Miercuri, 13 iulie 2022, 04:15

  (The Hangover) 100 minute, color engleza comedie

  actori Marea mahmureala : Zach Galifianakis Mike Tyson Jeffrey Tambor Rachael Harris Bradley Cooper Ed Helms Heather Graham
  costume Marea mahmureala : Louise Mingenbach
  producator executiv Marea mahmureala : Daniel Goldberg
  regizor Marea mahmureala : Todd Phillips
  operator Marea mahmureala : Lawrence Sher
  director de imagine Marea mahmureala : Bill Brzeski
  producator Marea mahmureala : Daniel Goldberg Todd Phillips
  scenarist Marea mahmureala : Jon Lucas Scott Moore

  Doug şi prietenii lui merg la Las Vegas pentru petrecerea burlacilor. După o noapte de pomină, găsesc în baie un tigru şi în şifonier un bebeluş! Cu Doug dispărut, cei trei trebuie să reia traseul pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat.

  Regizorul Todd Phillips a creat cateva comedii nebune, comerciale, cu priza la publciul tanar. Si aceasta de aici va va tine in priza pana la finalul venit ca o recompensa.

  Trei prieteni buni trebuie sa participe la o nunta in Las Vegas, dar, dupa o crunta petrecere a burlacilor, luxosul apartament de hotel este devastat, iar mirele nu e de gasit. Acum trebuie sa il gaseasca, sa il recupereze si sa il livreze unei iubite teribil de furioase. Au cinci ore pana la nunta...

  Cei trei trec astfel prin tot felul de aventuri, una mai bizara si mai neasteptata decat cealalta. Unul si-a pierdut un dinte, au un nou-nascut pe cap, si da, il intalnesc pe Mike Tyson.

  Gaguri la greu, pentru toate gusturile, rasturnari inedite de situatie, trei imaturi care trebuie sa-si rezolve urgent problemele.

  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Marea mahmureala

Trailere Marea mahmureala

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »