Mandrie si prejudecata

 • Hbo Mandrie si prejudecata la Hbo - difuzare miercuri, 24 august

  Mandrie si prejudecata

  Mandrie si prejudecata » Miercuri, 24 august 2022, 16:05

  (Pride & Prejudice) 127 minute, color engleza drama romantica

  actori Mandrie si prejudecata : Keira Knightley Matthew MacFadyen Brenda Blethyn Donald Sutherland Talulah Riley Judi Dench Jena Malone Rosamund Pike Carey Mulligan Claudie Blakley Simon Woods Kelly Reilly Tom Hollander
  compozitor Mandrie si prejudecata : Dario Marianelli
  monteur Mandrie si prejudecata : Paul Tothill
  producator executiv Mandrie si prejudecata : Paul Webster
  regizor Mandrie si prejudecata : Joe Wright
  operator Mandrie si prejudecata : Roman Osin
  producator Mandrie si prejudecata : Tim Bevan Eric Fellner
  scenarist Mandrie si prejudecata : Deborah Moggach
  scriitor Mandrie si prejudecata : Jane Austen

  Bazat pe binecunoscutul roman al lui Jane Austen, filmul recrează atmosfera sfârşitului de secol XVIII, în conservatoarea Anglie. Cele cinci surori Bennet, printre care Elizabeth (Keira Knightley), au fost crescute cu un singur scop: să se mărite...

  Lumea glorioasa a lui Jane Austen este readusa pe marele ecran, cu tot romantismul, spiritul si forta emotionala specifica. Pastrand locatia si perioada mult indragitului roman si filmata in intregime in Marea Britanie, aceasta este prima versiune a filmului pentru marele ecran in 65 de ani.

  Povestea clasica cu dragoste si neintelegeri este plasata in Anglia sfarsitului secolului 18. Cele cinci surori Bennet - Elizabeth, sau Lizzie (Keira Knightley), Jane, Lydia, Mary si Kitty - au fost crescute sub stricta ingrijire a mamei lor (Brenda Blethyn) care se concentreaza doar asupra gasirii unor soti fiicelor. Acestia ar trebui sa le asigure din punct de vedere financiar o stabilitate. Insa, inteligenta si curajoasa Elizabeth se straduieste sa-si traiasca viata intr-o perspectiva mai larga, incurajata fiind de tatal bolnav (Donald Sutherland).

  Cand bogatul celibatar Dl. Bingley isi stabileste resedinta intr-un conac din apropiere, familia Bennet incepe sa abuzeze de bunatatea acestuia. In cercul de prieteni ai barbatului veniti din Londra si fluxul de tineri ofiteri militari veniti in zona, cu siguranta vor exista pretendenti pentru surorile Bennet. Cea mai mare dintre surori, Jane, senina si frumoasa, pare sa-i fi cucerit inima domnului Bingley. Lizzie face cunostinta cu Dl. Darcy (Matthew Macfadyen), un barbat aratos dar si - asa cum pare a fi - snob, si astfel incepe o batalie a sexelor.

  Intalnirile lor devin frecvente si insufletite, dar departe de a fi incurajatoare. Lizzie simte insa ca nu poate accepta cererea in casatorie a unui verisor indepartat, Dl. Collins, si - sustinuta de tatal ei - isi socheaza mama si pe Dl. Collins refuzand cererea acestuia. Cand Dl. Bingley pleaca pe neasteptate la Londra, devastand lumea lui Jane, Lizzie il invinovateste pe Dl. Darcy pentru suferinta acesteia. Dar criza prin care trece sora mai mica Lydia ii deschide ochii lui Lizzie asupra adevaratei naturi a relatiei ei cu Dl. Darcy.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Mandrie si prejudecata
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii