Trailer Mama surogat

Alte trailere pentru Mama surogat

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Mama surogat?

Aboneaza-te

  • (Baby Mama) 99 minute, color engleza comedie

    Singura, cu o cariera stralucita in afaceri, Kate Holbrook a reusit sa se mentina pe drumul ales cu ani in urma, punand mereu viata profesionala in fata celei personale, iar acum, la 37 de ani, s-a decis in sfarsit sa aiba propriul copil. Planul insa ii este dat peste cap atunci cand afla ca are o sansa dintr-un milion sa ramana insarcinata.

    Ambitioasa si luptatoare, Kate nu renunta la idee si face aranjamentele necesare ca o tanara, Angie Ostrowiski, sa devina mama surogat pentru copilul ei. Femeia incepe sa se pregateasca pentru noua postura de mama, citind diverse carti si manuale despre ingrijirea unui nou-nascut, dar lucrurile se complica atunci cand se trezeste la usa cu Angie, care a ramas fara un acoperis deasupra capului. Astfel, viata organizata si structurata a femeii de afaceri este pusa fata in fata cu haoticul trai al tinerei insarcinate.

    In incercarea de a face din Angie o mama model, femeile descopera doua tipuri de familii: cea in care te nasti, si cea pe care ti-o faci.