Lupta cu inaltimile

 • Pro Cinema Lupta cu inaltimile la Pro Cinema - difuzare sâmbătă, 29 ianuarie

  Lupta cu inaltimile

  Lupta cu inaltimile » Sambata, 29 ianuarie 2022, 01:00

  (Vertical Limit) 126 minute, color titrat engleza film de actiune

  Un film plin de acţiune, cu o puternică încărcătură emoţională, "Lupta cu înălţimile" prezintă povestea tânărului alpinist Peter Garrett (Chris O'Donnell), care trebuie să ducă la bun sfârşit un efort extraordinar de salvare pe vârful K2

  Filmul este povestea unui tanar alpinist, PeterGarrett (Chris O'Donnell), care se lanseaza intr-o extraordinara operatiune de salvare pe varful K2 (considerat a fi a doua inaltime din lume). Confruntandu-se atat cu propriile sale limite cat si cu elementele de neprevazut si necontrolabile ale naturii, Peter isi risca viata, pentru a o salva pe sora sa Annie (Robin Tunney) si echipa de alpinisti disparuta, intr-o cursa contra cronometru.
  Cu ani in urma, frate si sora, au fost afectati psihic de un oribil accident alpin in care participau alaturi de parintele lor. Peter s-a hotarat sa taie funia tatalui sau pentru a-si salva sora si pe sine. Ulterior, Peter s-a izolat facand fotografii ale unor peisaje inedite, in timp ce Annie a urmat visul tatalui sau de a escalada cele mai inalte culmi.
  Acum este prinsa in capcana, intr-un cavou de gheata, la o inaltime de 26000 de picioare, o zona mortala dincolo de limita oricarei puteri de supravietuire, unde unde corpul omenesc nu poate supravietui prea mult timp. Orice secunda conteaza.
  Peter cere ajutorul unui grup de alpinisti, care-l include si pe impulsivul Montgomery Wick (Scott Glenn), pentru a accede la infioratorul varf unde este izolata sora sa. Chiar daca il va costa viata, este hotarat sa-si rascumpere gestul din trecut, pentru care nu incetase sa se simta vinovat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lupta cu inaltimile
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii