Lumea Noua

 • Filmbox Plus Lumea Noua la Filmbox Plus - difuzare maine, 30 ianuarie

  Lumea Noua

  Lumea Noua » Maine, 30 ianuarie 2023, 17:05

  (Nuovomondo) 113 minute, color italiana drama

  Nuovomondo vorbeşte despre imigranţii italieni din SUA la începutul secolului XX, dar vorbeşte şi despre imigraţia/emigraţia de azi care încă este o problemă fierbinte.

  Sicilia, inceputul secolului XX. Salvatore Mancuso, un fermier sarac, vaduv, impreuna cu cei doi fii si mama lui, parasesc Italia, pentru a emigra in America, unde se afla de mai multa vreme, fratele lui, Salvatore. Impreuna cu ei calatoresc si doua fete, Rita si Angela, care urmeaza sa se casatoreasca in America, cu doi emigranti italieni.

  In timpul imbarcarii li se alatura roscata si misterioasa Lucy Reed, din Anglia. Inainte de a ajunge in Ellis Island, New York, Lucy doreste sa se casatoreasca, iar Salvator accepta. Ajunsi la destinatie cu totii trebuie sa treaca prin perioada de carantina si sa depaseasca o serie de testari, pentru a fi primiti in State. Acestea nu sunt deloc usoare pentru un simplu fermier sicilian. Destinul tuturor este in mainile vamesilor...Vor reusi Salvatore si ai sai sa-si vada visul implinit?

  "Un film in care o puternica poveste de iubire se imbina fericit cu planuri magnifice, superb iluminate, in care personajele par eroii unui tablou..."

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lumea Noua
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii