Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Nota IMDB6.4/10

 • Axn Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor la Axn - difuzare miercuri, 18 mai

  Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

  Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor » Miercuri, 18 mai 2022, 00:45

  (Underworld: Rise of the Lycans) 110 minute, color engleza film de actiune

  actori Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Michael Sheen Bill Nighy Rhona Mitra Shane Brolly Steven Mackintosh
  monteur Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Ethan Maniquis
  regizor Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Patrick Tatopoulos
  operator Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Ross Emery
  producator Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Gary Lucchesi Tom Rosenberg Skip Williamson Len Wiseman
  scenarist Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor : Danny McBride Dirk Blackman Howard McCain

  O lupta sangeroasa care a izbucnit de secole intre doua triburi puternice de nemuritori este infatisata in Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor. Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslus

  Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslusi originile conflictului dintre ceata aristocratica a Vampirilor, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii, si barbarii Lycani, care se trag dintr-o hoarda de lupi fiorosi. Avand mai multe imagini create pe calculador si mai multe efecte speciale decat filmele anterioare, "Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor" ne dezvaluie unele dintre cele mai teribile secrete ale seriei.

  Cu peste o mie de ani inaintea evenimentelor relatate in primul film "Underworld/Lumea de dincolo", au luat fiinta doua rase de fiinte preistorice, fiecare tragandu-si obarsia din cei doi fii ai nemuritorului Alexander Corvinus. Vampirii, care se trageau din Markus, au devenit niste creaturi elegante, aristocratice, sirete, bautoare de sange. Varcolacii, care se trageau din William, au devenit niste creaturi salbatice, care si-au pierdut toate trasaturile umane - cu un apetit insatiabil pentru violenta. Vampirii ajunsesera sa domine intreaga regiune - care se intindea pe taramurile salbatice ale actualei Ungarii de vest - datorita inteligentei lor superioare, puterii si abilitatilor lor politice. Dar pana cand si ei se temeau de varcolaci, care, incapabili sa se organizeze sau sa gandeasca, erau totusi inzestrati cu puteri extraordinare si primitiva salbaticie.

  Atunci a aparut alta ramura genetica, care a transformat din nou echilibrul de putere: o femeie varcolac, captiva la curtea Vampirilor, a dat nastere unei creaturi aparent umane. Aceasta se numea Lucian (Michael Sheen) - primul Lycan, nascut in sclavie, in casa lui Viktor (Bill Nighy), atotputernicul conducator al Vampirilor. Spre deosebire de "spita lui William", formata din varcolaci cu infatisare de lupi, Lycanul putea sa ia, dupa vrere, fie infatisare de lup, fie de om.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

Trailere Lumea de dincolo: Revolta Lycanilor

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii