Kung Fu Panda

 • Hbo Kung Fu Panda la Hbo

  Kung Fu Panda

  Kung Fu Panda » Marti, 15 noiembrie 2022, 06:00

  92 minute, color engleza film de animatie

  În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport.

  Po, cel mai mare si mai entuziast fan al artelor Kung Fu e aici! Un nou desen animat realizat de studiourile Dreamworks se pregateste sa smulga toate zambetele posibile.

  Dupa ce in filmul de fictiune "Beverly Hills Ninja" durduliul Chris Farley tinea neaparat sa devina cel mai bun karateka, in pofida alurii sale rubiconde si obtinea tocmai din aceasta discrepanta rasetele publicului, nu ratati acest desen animat cu aceeasi tema. Po (interpretare verbala de efervescentul Jack Black) este un urs panda de treaba, e drept, cam naiv, care incepe sa se antreneze asiduu sub rabdatoarea privire a maestrului Shifu. Si, in ciuda lipsei talentului, ospatarul din restaurantul de taitei ajunge sa fie singura solutie a satului sau. Impreuna cu prietenii sai Vipera, Lacusta, Maimuta, Tigresa si Cocor, toti maestri kung fu, vor lupta impotriva infricosatorului leopard alb Tai Lung.

  Faptul ca vocile personajelor principale sunt puse de mari vedete (Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu) si ca acestea au imprumutat din trasaturile lor caracterelor animate e un atu in plus.

  Film distribuit de Ro Image.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Kung Fu Panda
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »