Kull, cuceritorul

 • Pro Cinema Kull, cuceritorul la Pro Cinema - difuzare joi, 11 august

  Kull, cuceritorul

  Kull, cuceritorul » Joi, 11 august 2022, 14:15

  (Kull the Conqueror) 95 minute, color titrat engleza aventura

  actori Kull, cuceritorul : Kevin Sorbo Tia Carrere Thomas Ian Griffith Litefoot Karina Lombard Roy Brocksmith Harvey Fierstein
  compozitor Kull, cuceritorul : Joel Goldsmith
  monteur Kull, cuceritorul : Dallas Puett
  regizor Kull, cuceritorul : John Nicolella
  operator Kull, cuceritorul : Rodney Charters
  scenarist Kull, cuceritorul : Charles Edward Pogue Robert E. Howard

  Barbarul razboinic Kull il ucide pe Regele Valusiei in mijlocul unei crancene batalii si devine succesorul acestui taram mitic.

  Dupa ce l-a intruchipat pe legendarul Hercule, Kevin Sorbo se transpune, de aceasta data, in barbarul razboinic Kull. El il ucide pe Regele Valusiei in mijlocul unei crancene batalii si devine succesorul acestui taram mitic.
  Kull va invata in scurt timp ca uriasa putere pe care a dobandit-o i-a adus multi dusmani redutabili, cum ar fi bicisisnicul Taligaro, liderul Garzi Regale a Valusiei. Acesta urzeste un plan diabolic de uzurpare a lui Kull in urma caruia sa ii ia locul pe tron.
  Pe langa tainicile amenintari ale lui Taligaro, domnia lui Kull este amenintata si de farmecele voluptoasei interprete de comedie Zareta. Dragostea pentru ea va fi pusa la mare incercare cand exotica dansatoare Akivasha (Tia Carrere) isi lanseaza arsenalul de ispite asupra Regelui.
  Ce nu stie acesta este ca Akivasha nu este deloc ceea ce pare a fi. Sub pielea catifelata si formele superbe se ascunde un demon cu o varsta de 3000 de ani caruia o mare vrajitoare i-a dat senzuala forma de femeie, menita a-i adormi vigilenta vajnicului luptator.
  Prins fara sa stie intre tradarea lui Taligaro si infamia demonului din Akivasha, Kull risca sa piarda si increderea oamenilor din regatul sau macinat de sclavie si discrimare a femeilor. Cand va sesiza pericolul, Kull va apela la ajutorul nepretuit al Zaretei, al inteleptului mag Ascalante si al piratului Juba. Impreuna ei vor declansa o lupta infernala impotriva lui Taligaro, al Akivashei si al diabolicilor acoliti ai acestora.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Kull, cuceritorul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii