Justitiarul: Zona de razboi

 • Axn Justitiarul: Zona de razboi la Axn

  Justitiarul: Zona de razboi

  Justitiarul: Zona de razboi » Luni, 24 ianuarie 2022, 22:55

  (Punisher: War Zone) 103 minute, color engleza film de actiune

  actori Justitiarul: Zona de razboi : Ray Stevenson Dominic West Doug Hutchison Dash Mihok Colin Salmon
  compozitor Justitiarul: Zona de razboi : Michael Wandmacher
  monteur Justitiarul: Zona de razboi : William Yeh
  regizor Justitiarul: Zona de razboi : Lexi Alexander
  operator Justitiarul: Zona de razboi : Steve Gainer
  producator Justitiarul: Zona de razboi : Gale Anne Hurd
  scenarist Justitiarul: Zona de razboi : Nick Santora Art Marcum Matt Holloway

  Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti.

  Purtand de unul singur razboiul impotriva crimei organizate, intransigentul justitiar Frank Castle il ia in vizor pe ticalosul cap al mafiei, Billy Russoti. Dupa ce Russoti ramane desfigurat in urma unei lupte cu Castle, el jura sa se razbune sub o alta identitate: Jigsaw. Avandu-i pe urmele sale atat pe cei din "Punisher Task Force" cat si pe agentii FBI, care nu sunt in stare sa-l aresteze pe Jigsaw, Frank trebuie sa faca fata unei armate intregi recrutate de Jigsaw, inainte ca acesta din urma sa mai comita vreo faradelege.

  Cand Frank Castle a aparut ca Punisher/Justitiarul, in serialul ilustrat al lui Marvel, AMAZING SPIDER-MAN nr. 129 in 1974, personajul a cucerit intregul public cititor al benzilor ilustrate, pe care l-a introdus intr-o noua lume de anti-eroi. Reflectand sentimentele de nesiguranta si cinism ale Americii post-moderne a anilor 1970 - 1980, Punisher a complicat dinamica simpla a juxtapunerii binelui cu raul, care dominase anterior lumea povestilor desenate, timp de mai multe decenii. Aici avem de-a face cu un fost luptator din trupele speciale ale Marinei, manat de ura si razbunare pentru moartea familiei sale, ucise de mafie, care nu este un super-erou, ci un muritor cu abilitati extraordinare si vointa de fier, care isi face singur dreptate, in felul sau - inclusiv prin executii, tortura sau violenta - impotriva celor corupti. Dupa douzeci si cinci de ani de existenta, Punisher este inca favoritul fanilor, aflandu-se la baza multor seriale desenate sau adaptari cinematografice.

  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Justitiarul: Zona de razboi
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »