Juno

 • Hbo Juno la Hbo

  Juno

  Juno » Duminica, 02 aprilie 2023, 07:40

  96 minute, color titrat engleza comedie

  În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace şi de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteaţă şi capabilă să-şi trăiască viaţa după propriile-i reguli

  In timp ce majoritatea fetelor de varsta ei sunt preocupate de upgradarea paginii personale de pe myspace si de cumparaturi, Juno este genul de adolescenta isteata si capabila sa-si traiasca viata dupa propriile-i reguli.

  Adolescenta plina de viata descopera efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.
  Dupa ce a ramas insarcinata, cu "ajutorul" lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l considera cel mai simpatic coleg de clasa, Juno reuseste sa gaseasca familia perfecta pentru viitorul sau copil si nu oricum, ci cu ajutorul prietenei sale celei mai bune, Leah.

  In urma socului aferent vestii ca fiica lor si-a inceput viata sexuala tocmai alaturi de "virilul" Bleeker, intreaga familie isi uneste fortele pentru a-i oferi adolescentei tot sprijinul de care ar putea avea nevoie.

  Rod al imaginatiei scriitoarei devenite scenarista, Diablo Cody, Juno este un personaj unic, diferit de tot ce s-a putut vedea pana in momentul de fata in filmele de gen.
  Regizat de Jason Reitman, creatorul celebrei pelicule "Thank you for smoking", filmul acesta a fost deopotriva aclamat de critica si public, bucurandu-se de incasari spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari si de patru nominalizari la editia de anul acesta a premiilor Oscar.

  Sincera si amuzanta, fermecatoare si plina de incredere in fortele proprii, un personaj atractiv pentru toate varstele, cu cei mai intelegatori si decenti parinti de pe pamant.

  Film adus de MediaPro Distribution.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Juno
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »