Juli si Bryce

 • Film + Juli si Bryce la Film +

  Juli si Bryce

  Juli si Bryce » Joi, 10 martie 2022, 09:00

  (Flipped) 90 minute, color engleza drama romantica

  Transformarile emotionale pe care le traverseaza doi copii pe nume Bryce si Juli, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a indragostit de frumosii ochi albastri ai vecinului ei Bryce inca din clasa a II-a primara, insa nu a reusit sa atraga atentia baiatului.

  Eroii povestii care urmeaza sunt doi adolescenti, rautaciosul Bryce si vecina acestuia, Juli, care era indragostita de colegul ei inca din clasa a doua. De cand se stiau, relatia era neschimbata intre ei, adica ea era indragostita, iar el se purta urat cu fata. Asta pana cand?

  Pelicula are la baza romanul "Flipped" scris de Wendelin Van Draanen si spune povestea a doi elevi in clasa a opta care, desi sunt foarte diferiti, incep sa simta ceva unul pentru celalalt.

  Bryce si Juli s-au cunoscut in clasa a doua, iar fata a stiut inca de-atunci ca s-a indragostit de el. Cu toate acestea, Bryce a facut tot ceea ce i-a trecut prin minte pentru a o tine la distanta, iar povestea a continuat asa vreme de sase ani. Pentru Juli a fost destul de dificil, mai ales ca mergeau la aceeasi scoala si mai erau si vecini. Mai tarziu, cei doi merg mai departe la gimnaziu, Bryce descopera fetele, iar Juli merge si ea pe drumul ei. Oare dupa tot acest timp, mai este interesata de nesuferitul de Bryce? Si ce se va intampla daca, dupa toti acesti ani in care a tinut-o la distanta, el va descoperi ca, de fapt, Juli este marea lui iubire?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Juli si Bryce
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »