John Carter

 • Film + John Carter la Film + - difuzare luni, 07 februarie

  John Carter

  John Carter » Luni, 07 februarie 2022, 16:10

  132 minute, color titrat engleza film fantastic de actiune

  Veteran al Razboiului Civil, John Carter este mutat pe planeta Marte. Bărbatul descoperă un habitat şi o biosferă luxuriante, ale căror principali locuitori sunt nişte barbari verzi, înalţi de peste 3 metri.

  Ecranizarea romanului "O printesa de pe Marte" al lui Edgar Rice Burroughs.

  Stanton si-a facut un debut regizoral impresionant in animatie in 2003 cu "Finding Nemo" - unul dintre succesele uriase de box-office si de critica ale celor de la Pixar. Asta dupa ce Stanton participase in calitate de co-scenarist sau co-regizor la alte productii legendare de la Pixar precum "A Bug's Life", "Toy Story 2" sau "Monsters, Inc."

  In 2003, "Finding Nemo" i-a adus lui Stanton un Oscar pentru cel mai bun lung-metraj de animatie.

  In 2008, a scris si regizat "WALL-E" pentru care a primit numeroase premii, printre care si Oscarul si Globul de Aur.

  Iata ca, in 2012, Andrew Stanton debuteaza in lung-metrajul de fictiune cu un SF, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului.

  Capitanul John Carter (Taylor Kitsch) este transportat in mod inexplicabil pe Marte, unde se trezeste implicat intr-un conflict de proportii epice intre locuitorii acestei planete. Printre figurile care populeaza aceasta lume noua pentru John Carter se numara Tars Tarkas (Willem Dafoe) sau fermecatoarea printesa Dejah Thoris (Lynn Collins). Intr-o lume amenintata sa se prabuseasca, Carter isi redescopera umanitatea cand intelege ca supravietuirea planetei Barsoom (Marte) depinde de el.

  Gravitatia scazuta de pe Marte devine un avantaj pentru personajul principal, transformandu-l dintr-un om obisnuit, intr-un erou cu puteri exceptionale.

  Coloana sonora este semnata de Michael Giacchino, care a colaborat la numeroase productii Pixar precum "Up", "Ratatouille" sau "The Incredibles". El a castigat Oscarul pentru muzica din "Up" in 2009.

  Citeste descrierea pe scurt pentru John Carter
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii