Jocuri, poturi si focuri de arma

 • Tv1000 Jocuri, poturi si focuri de arma la Tv1000

  Jocuri, poturi si focuri de arma

  Jocuri, poturi si focuri de arma » Luni, 15 august 2022, 22:00

  (Lock, Stock & Two Smoking Barrels) 107 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecinţele vor fi nebănuite.

  Patru tineri se trezesc datori vanduti dupa o partida de pocher si trebuie sa gaseasca rapid banii necesari, altfel consecintele vor fi funeste. Asa intra in lumea gangsterilor londonezi si in toiul unor evenimente care de care mai absurde.

  Nu sunt usi de biserica, dar nici criminali inraiti. Sunt niste baieti descurcareti, care scot bani din tot felul de maruntisuri si care isi pun speranta in prietenul lor Eddy (Nick Morane), care ii convinge sa-si dea toti banii ca sa intre intr-o partida de pocher cu circuit special. Eddy are un talent innascut pentru pocher si ei stiu ca din aceasta partida ar putea iesi foarte bogati. Numai ca partida fusese aranjata, iar baietii se trezesc ca datoreaza 500.000 de lire unui mare cap al lumii interlope, Harry Hatchet ("Toporul"). Harry ii da lui Eddie o saptamana sa aduca banii, dupa care va incepe sa-i taie cate un deget pentru fiecare zi intarziere. Dar poate scapa de datorie daca JD (Sting), tatal lui Eddy, e de acord sa-i cedeze barul al carui proprietar este. JD il curatase candva pe Harry la pocher, castigand atatia bani incat se decisese sa-si cumpere barul respectiv, care lui Harry ii statea ca un os in gat.


  Premii, nominalizari, selectii:
  - premiu MTV la categoria "Best New Filmmaker",
  - premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul International de Film de la Tokyo
  - nominalizat la premiul BAFTA pentru cel mai bun film britanic.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Jocuri, poturi si focuri de arma
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »