Invincibil

 • Pro Cinema Invincibil la Pro Cinema - difuzare vineri, 29 iulie

  Invincibil

  Invincibil » Vineri, 29 iulie 2022, 00:45

  (Invincible) 105 minute, color engleza drama biografica

  actori Invincibil : Mark Wahlberg Greg Kinnear Elizabeth Banks Kirk Acevedo Kevin Conway Michael Kelly Michael Rispoli
  monteur Invincibil : Gerald B. Greenberg
  regizor Invincibil : Brad Gann
  operator Invincibil : Ericson Core
  director de imagine Invincibil : Sarah Knowles
  producator Invincibil : Mark Ciardi Gordon Gray Ken Mok

  O îmbinare fără precedent între eroismul din viaţa reală şi cinematografia originală, "Act of Valor" prezintă un grup de militari americani Navy Seals într-o poveste puternică despre terorismul global contemporan.

  Vince Papale (Mark Wahlberg), care tocmai si-a pierdut nevasta si serviciul, este un fan al echipei Philadelphia Eagles. El decide sa se prezinte intr-o zi la o selectie libera de jucatori pentru Liga nationala de fotbal american, sperand ca astfel sa-si vada visele implinite. ''Invincible'' este o poveste reala a Americii anilor '70, povestea lui Vince Papale si a ambitiei sale de a cuceri terenul.

  In vara anului 1976, Vince Papale, in varsta de 30 de ani, trecea printr-o nefericita intorsatura a norocului. Jobul lui de profesor suplinitor tocmai fusese taiat din motive bugetare, iar sotia il parasise convinsa fiind ca nu va putea face nimic niciodata langa un neispravit ca el. Femeia si-a luat mobila si a lasat in urma doar un bilet prin care isi asigura barbatul ca e un ratat, asa ca lui Vince i-au ramas doua certitudini: slujba part-time de barman si meciurile de fotbal cu prietenii.
  Totul a coincis cu momentul in care noul antrenor al Philadelphia Eagles, Dick Vermeil, a anuntat ca deshide portile echipei in cautarea de noi jucatori, fie ei si neprofesionidti, iar Vince, destul de suspicios, a decis totusi sa-si incerce norocul.
  Cu sprijiinul prietenilor, Papale se prezinta la tryouts si atrage atentia antrenorului care il invita sa participe la o tabara de pregatire a jucatorilor. Cu o determinare eroica, el reusese sa intre in echipa si a joace in meciul Philadelphia Eagles versus New York Giants unde recupereaza o minge trimisa ametit, o transforma in touchdown si aduce prima sa victorie din cele trei sezoane pe care le va juca de pe pozitia de jucator profesionist.
  In traditia altor asemenea productii Disney, cum ar fi The Rookie si Remember the Titans, Invincible repovesteste o performanta umana. Filmul il are in rolul principal pe Mark Wahlberg drept ratatul Papale caruia soarta ii da o sansa care vine o data la un milion de cazuri: iesirea din anonimat.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Invincibil
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii