Indiana Jones si regatul craniului de cristal

 • Pro Cinema Indiana Jones si regatul craniului de cristal la Pro Cinema - difuzare vineri, 27 mai

  Indiana Jones si regatul craniului de cristal

  Indiana Jones si regatul craniului de cristal » Vineri, 27 mai 2022, 11:45

  (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) 123 minute, color titrat engleza film de aventuri

  actori Indiana Jones si regatul craniului de cristal : Harrison Ford Shia LaBeouf Karen Allen Ray Winstone Igor Jijikine Jim Broadbent Alan Dale Cate Blanchett John Hurt
  compozitor Indiana Jones si regatul craniului de cristal : John Williams
  monteur Indiana Jones si regatul craniului de cristal : Michael Kahn
  producator executiv Indiana Jones si regatul craniului de cristal : Frank Marshall Kathleen Kennedy Steven Spielberg
  operator Indiana Jones si regatul craniului de cristal : Janusz Kaminski
  scenarist Indiana Jones si regatul craniului de cristal : George Lucas David Koepp Jeff Nathanson

  Indiana Jones porneste in cautarea unui misterios craniu de cristal, pe care il vor si conducatorii armatei sovietice. Acestia o rapesc pe fosta iubita a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneste intr-o calatorie pe mai multe continente.

  Indiana Jones porneste in cautarea unui misterios craniu de cristal. Conducatorii armatei sovietice vor si ei sa puna mana pe anticul artefact si il obliga pe celebrul arheolog sa-l descopere, apeland la metode de convingere deloc ortodoxe: rapirea si sechestrarea fostei iubite a lui Jones, Marion. Pentru a o salva, acesta porneste intr-o calatorie pe mai multe continente, trebuind sa se confrunte si cu o periculoasa agenta sovietica, interpretata de o Cate Blanchett bruneta.

  Au trecut 19 ani de la ultima aventura a Doctorului Indiana Jones. Este anul 1957 si a venit vremea sa rezolve o noua enigma.

  Legendarul si fermecatorul doctor-arheolog-aventurier Henry "Indiana" Jones este chemat din nou la actiune, inapoi in jungla Sud Americana prin care a mai trecut cu cateva decenii in urma. Intre timp omenirea a scapat de nazisti si de al doilea razboi mondial, dar e demult intrata in Razboiul Rece. Ce alta provocare mai serioasa pentru Indy decat salvarea unor artefacte misterioase din mainile agentilor sovietici care cauta sa ingenuncheze lumea?
  Al patrulea film din seria Indiana Jones, lansat anul trecut de acelasi trio invincibil (Harrison Ford - Steven Spielberg - George Lucas), a fost astept cu scepticism ca o incercare ridicola de a invia un brand cinematografic. Filmul a fost un succes rasunator si a demonstrat contrariul. Secretul a fost pastrarea aceluiasi amestec de actiune, suspans si umor si ocolirea efectelor speciale (lui Indy si lui Spielberg le place sa faca lucrurile intr-o cuceritoare maniera old fashion) Iar Harrison Ford, la 65 de ani, arata de 50. La fel de sexi ca acum douazeci de ani, doar usor mai ridat. Personaje secundare exceptionale (o Cate Blanchett "rea" care arata ca o diva de film mut), aventuri pe Amazon, cinema de actiune clasic american. Un nou capitol glorios la o franciza mitica.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Indiana Jones si regatul craniului de cristal
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii