In tandem

Nota IMDB5/10

 • Cinemax 2 In tandem la Cinemax 2

  In tandem

  In tandem » Sambata, 18 februarie 2017, 04:00

  (It Takes Two) 101 minute, color titrat comedie de familie

  actori In tandem : Mary-Kate Olsen Ashley Olsen Kirstie Alley Steve Guttenberg Philip Bosco
  monteur In tandem : Roger Bondelli
  regizor In tandem : Andy Tennant
  operator In tandem : Kenneth D. Zunder
  scriitor In tandem : Deborah Dean Davis

  Mortez este o personalitate recunoscută din lumea radioului care începe să îmbătrânească. Rivetot este de mult timp omul din spatele prezentatorului și crede că vestea că emisiunea va fi scoasă din grila de programe i-ar putea fi fatală lui Mortez.

  Amanda si Alyssa sunt doua fete identice care au avut parte de o viata cu totul diferita. Neastamparata Amanda a schimbat nenumarate familii adoptive, in timp ce tacuta Alyssa a crescut intr-o lume a privilegiului si a luxului. Amandoua vad acum nori negri adunandu-se la orizont, pentru ca fiecare e pe cale sa primeasca un nou parinte.
  Amanda urmeaza sa fie adoptata de o familie care nu urmareste decat sa castige de pe urma copiilor adoptati, dar tragedia e ca o va pierde pe Diana (Kirstie Alley), asistenta sociala care a fost singura prezenta constanta si afectuoasa din viata ei. Alyssa se teme ca-l va pierde pe tatal ei, Roger, o data ce acesta se va insura cu logodnica lui, o femeie pentru care casatoria e numai o afacere rentabila.
  Soarta face ca fetele sa se intalneasca pentru prima oara intr-un moment crucial din viata lor. Dupa principiul ca "toate pisicile sunt negre pe intuneric", cele doua fete decid sa faca "schimb de locuri" si, evident, fiecare e incantata de noua ei viata, asa ca decid sa nu lase vremurile bune sa se sfarseasca. Impreuna, pun la cale un plan simplu: sa impiedice nunta nedorita si, in schimb, sa-i uneasca pe Roger si Diana.

  Citeste descrierea pe scurt pentru In tandem

Trailer In tandem

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »