Identitate

 • Axn Identitate la Axn

  Identitate

  Identitate » Sambata, 29 ianuarie 2022, 14:55

  (Identity) 90 minute, color titrat engleza thriller

  In urma unei furtuni groaznice si a unui accident pe autostrada, un grup de 10 straini care nu se cunosc ajung din intamplare la un hotel. Prinsi in acest loc, află un secret ingrozitor ce are legatura cu ei.

  Zece persoane, care nu se cunosc intre ele, dar care ascund fiecare propriile secrete, gasesc refugiu la un motel decrepit, pe timpul unei furtuni teribile. Un sofer de limuzina( John Cusack), o fosta vedeta a anilor 80' (Rebecca DeMornay), un politist (Ray Liotta) care transporta un criminal (Jake Busey), o fata de moravuri usoare (Amanda Peet), o pereche de tineri casatoriti (Clea Du Vall si William Lee Scott) si o familie care trece printr-o criza (John C. McGinley, Leila Kenzle, Bret Loehr).
  Sentimentul de usurare oferit de adapost se topeste repede, fiind inlocuit de unul de frica teribila, pe masura ce clientii motelului incep sa moara unul cate unul. Cei ramasi in viata inteleg repede ca, daca vor sa supravietuiasca, trebuie sa descopere secretul care i-a adus pe toti impreuna.

  James Mangold scenarist-regizor al filmelor "Cop Land" si "Girl, Interrupted (Tinerete furata)" impreuna cu Cathy Konrad, producatoarea filmelor "Scream", si-au unit fortele realizand un thriller ce te pune pe ganduri cu un final original si tulburator.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Identitate
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »