Hotel Transilvania

 • Hbo Hotel Transilvania la Hbo - difuzare luni, 04 iulie

  Hotel Transilvania

  Hotel Transilvania » Luni, 04 iulie 2022, 07:55

  (Hotel Transylvania) 91 minute, color titrat engleza film de animatie

  Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni.

  Bun venit in statiunea fastuoasa de cinci stele a lui Dracula, unde monstrii si familiile lor se pot desfata, liberi sa fie ei insisi fara ca oamenii sa-i deranjeze. Intr-un weekend special, Dracula invita cativa dintre cei mai faimosi din lumea lor - pe Frankenstein si sotia sa, Mumia, Omul-Invizibil, o familie de varcolaci si nu numai - ca sa sarbatoreasca aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis.

  Pentru Dracula nu e o problema sa-i ospateze pe toti acesti monstri legendari, dar universul sau s-ar putea prabusi, cand un om obisnuit apare din intamplare la hotel si i se aprind calcaiele dupa Mavis.

  Toate calitatile care-l fac pe Printul Dracula liderul indiscutabil al monstrilor - taria sa, dominanta, carisma si poate firea sa prea posesiva - il fac, de asemenea, si un excelent manager de hotel. Problema este ca, atunci cand vine vorba de fiica sa, e slab. Temator pentru siguranta ei, a tinut-o in sanctuarul hotelului sau toata viata, departe de oamenii cu torte pe care si-i aminteste foarte bine. Acum insa, in pragul aniversarii ei de 118 ani, trebuie sa-si tina o promisiune pe care i-a facut-o, de a o lasa sa vada lumea, pentru prima data.

  Din pacate, in aceste imprejurari, un hotel plin de monstri si sosirea neasteptata a primului om care a pus vreodata piciorul in castel, planurile sale bine stabilite incep sa fie date repede peste cap. Ce sa faca un tata-vampir iubitor, sa continue s-o apere pe Mavis de amenintarea oamenilor, sau sa renunte la control si s-o lase sa-si intinda aripile (de liliac) si sa-si ia zborul?

  In varianta dublata a animatiei, actori care au pus voci sunt Claudiu Bleont pentru Dracula, Cristi Neacsu - Jonathan, Tamara Roman - Mavis, Marius Chivu - Frankenstein, Gabriel Spahiu - Varcolacul, Gabriel Costin - Mumia, Eunice - Catalina Mustata, Omul Invizibil - Lucian Ifrim, Quasimodo - Constantin Barbulescu, Cap taiat de la usa lui Mavis - Coca Bloos.
  Regia si adaptare dialoguri: Anca Sigartau.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Hotel Transilvania
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Hotel Transilvania atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV sport

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV pentru copii