Hancock

Nota IMDB6.5/10

 • Pro Cinema Hancock la Pro Cinema - difuzare luni, 16 mai

  Hancock

  Hancock » Luni, 16 mai 2022, 00:15

  92 minute, color engleza comedie de actiune

  actori Hancock : Will Smith Mark Simich Daeg Faerch Peter Berg Jason Bateman Charlize Theron
  compozitor Hancock : John Powell
  costume Hancock : Louise Mingenbach
  monteur Hancock : Colby Parker Jr. Paul Rubell
  regizor Hancock : Peter Berg
  operator Hancock : Tobias A. Schliessler
  scenarist Hancock : Peter Berg John August

  Hancock este un supererou cu puteri fantastice: gloanţele nu-l pot doborî, are o putere supraomeneascş şi poate zbura mai repede decât sunetul. Şi e şi foarte sarcastic. Şi dispreţuit de toată lumea din cauza faptelor sale reprobabile.

  Actorul Peter Berg a trecut de ceva vreme si in spatele camerei. Filmul acesta regizat de el il aduce iar in lumina reflectoarelor pe Will Smith, intr-un rol eroic si comic, asa cum ne-a obisnuit el.
  Plus efecte speciale care taie respiratia, numai bune ca sa anunte blockbusterul verii, fix inainte de ziua Americii. Mai ales ca au fost greu de realizat pentru ca eroul mai se impiedica, mai cade unde nu trebuie, adica deloc lin ca Spiderman sau Superman.

  Exista eroi... exista super-eroi... si pe langa ei mai e si Hancock (Will Smith). Odata cu puterea, creste si responsabilitatea - toata lumea stie asta - toata lumea, cu exceptia lui Hancock. Critic, conflictual, sarcastic, si prost inteles, eroismele bine-intentionate ale lui Hancock rezolva problemele si salveaza nenumarate vieti, dar par a lasa in urma un dezastru. Lumea s-a saturat - oricat de recunoscatori ar fi pentru faptul ca au eroul lor local, cetatenii din Los Angeles se intreaba ce au facut ca sa merite un tip ca asta.

  Lui Hancock nu-i pasa ce gandesc oamenii - pana in momentul in care salveaza viata directorului de PR, Ray Embrey (Jason Bateman). In acea zi, super-eroul negativ incepe sa-si dea seama ca, de fapt, este si el vulnerabil.



  Citeste descrierea pe scurt pentru Hancock

Trailere Hancock

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii